Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 101 Reputation : 26 Join date : 18/05/2012 Age : 31
Naslov sporočila: cosway, aeneus benjamin Pet Maj 18, 2012 7:06 pm
[Only admins are allowed to see this image] aeneus benjamin cosway
twenty-seven | louisiana for a while now | unemployed writer | heterosex | michael pitt
i'm coming on like a hurricane, my lightning's flashing across the sky. you're only young but you're gonna die, i won't take no prisoners won't spare no lives.
[Only admins are allowed to see this image]
''enej je bil mitični junak, ki naj bi pod svojo močjo združil rim, ki se je, saj vemo, razvil v veličasten imperij. že, da je na svoji odisejadi v smrt spravil kakšno kartažansko lepotičko, ki se je zaradi skeleče bolezni prepičila z njegovim mečem, potem pa zgorela na grmadi, a vse to je bilo samo postranskega pomena. navsezadnje je to, kar oče bogov želi, tudi to, kar navsezadnje oče bogov dobi. ni mu bilo hudega, bil je sin smrtnika in lepe afrodite in na koncu je dosegel, česar navaden smrtnik ne bi mogel. moja mati je bila precej samosvoje irsko dekletce, ki je bilo ime helena. eno zakleto ime za drugim, popolnoma jasno je, kam vodi tale zgodba. preučevala je vse vrste folklore, čeprav je diplomirala v rimski mitologiji. ko me je rodila, je menda rekla - saj veste, to so tiste osladne zgodbice, ki jih starši govorijo svojim otrokom - da "v mojih očeh vidi junaštvo". in da želi, da mi je ime aeneus. zaradi takih neprikladnosti ponavadi noremu staršu konkurira še prisebni starš; moj oče je vtaknil semle še tisto drugo ime, benjamin, skozi leta pa se je zame predvsem prijel vzdevek ben. četudi imam na osebnih izkaznicah in podobnih drobnih nepomembnostih zapisano blaznost moje latinske matere. potem naju je pri sedmih mama zapustila in se zaročila s strojnim inžinerjem marcusom, ki je podpiral njeno trčenost in dovolil, da sta hčeri dala ime hlorida. ne sprašujte. z očetom, ki je pogrešal svoje rodne kraje, sva se pičlo leto po ločitvi preselila v louisiano. moj stari je bil vedno precej odvisen tip, takšen - kaj pa vem, slabič. ime mu je bilo gary in umrl je pred nekaj leti. tudi začasa življenja ga ni bilo kaj veliko ob meni. praviloma me je poslal k babici in dedku nekaj milj iz louisiane in me pustil tam za nekaj dni, potem pa me tu in tam prišel pozdravit. stara starša sem imel sicer rad, a sta kar kmalu umrla; tako ali tako sem bil takrat že prestar, da bi hotel vikende preživeti v njuni družbi. šolo sem zvozil bolj tako, izredno popularno v mojem času je bilo, da si se zadel kot norec in kakšno uro ali dve izvisel, ker si ležal na travniku in gledal zvezde, čeprav je bil sončen dan. vse s srednjo šolo povezano najraje črtam iz spiska zadev, ki bi se jih želel spominjati, morda z izjemo prvega seksa. ampak samo seksa, najstniška zaljubljenost, ki je prišla za tem, me je ubila, da sem nekaj časa depresiven kot malokdo hodil naokrog in se smilil samemu sebi, češ kako žalostno da je moje življenje. potem sem melanie pozabil in pričel fukati vse, kar se je fukati dalo. ljudje me niso marali, nihče me ni maral prav zares. v zadnjem letniku me je streznila delia, v katero sem se kakopak rahlo zagledal, ona pa vame. potem pa je, zelo pripravno, kajne? umrla. leto za tem je umrla moja mama. izvisel sem pri prvem letniku faksa. potem sem se vendar nekako odločil za leposlovje in ga uspešno končal s komaj zadostnimi ocenami. tukaj sem spoznal addeline, se zaljubil vanjo, se pred tremi leti poročil. zaplodil otroka, vse, kakor se spodobi, potem pa je pred kakim letom, približno na čas fotrove smrti, pobrala parkerja, izpraznila svoje omare in mi na mizi pustila nesramno sporočilo o tem, kako ve, da imam afero. tragično je, da je zares začasa najine zveze nisem imel niti enkrat. odšla je, foter prav tako, jaz pa sem se znašel brezvoljen, občasno popolnoma na tleh, sredi velikega stanovanja, ki ga niti v sanjah ne bom zmožen plačevati. pizdarija, naj me že nekdo ustreli; take patetične primerke bi zares morali. parkerja ne smem videti, menda ker nisem nikdar zares skrbel zanj. zdaj spet fukam vse, kar se fukati da, se občasno napijem, da ne vem, kje se me glava drži, zadnjih par mesecev so se tukaj pojavile še droge. čakam samo še na to, da bom nekega dne ob dovolj veliki meri samopatetike vzel vrv, jo zavezal okrog vratu in jo zadrgnil, nato pa se vrgel iz zgornjega stopnišča v vežo. tako končajo junaki. tega najbrž niste vedeli, mar ne?''
[Only admins are allowed to see this image]
my name is rosemary and i'm eighteen years old. i'm in the rpg business for something like six years, you can also find me under the name of absolutley no other character. atm.
[Only admins are allowed to see this image] credit to [Only admins are allowed to see this link] and [Only admins are allowed to see this link].
lysander al-naradef fallen angel
Število prispevkov : 268 Reputation : 66 Join date : 11/04/2012 Age : 31 Age : unknown / 33
Naslov sporočila: Re: cosway, aeneus benjamin Pet Maj 18, 2012 7:40 pm