Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 320 Reputation : 37 Join date : 11/04/2012 Age : 27 Kraj : new orleans
Naslov sporočila: vaša mnenja, Sre Apr 25, 2012 8:32 am
vaša mnenja
tukaj nam lahko zaupaš svoje pohvale, kritike in predloge glede foruma.
elisabeth lightning
Število prispevkov : 19 Reputation : 0 Join date : 21/05/2012
Naslov sporočila: Re: vaša mnenja, Pon Maj 21, 2012 1:22 am
awh forum je popoln. šele našla sem ga pa sm že in love, to se mi še ni zgodilo. tematika je super, grafika enako.
carley everett angels walk among us
Število prispevkov : 83 Reputation : 9 Join date : 21/05/2012 Age : 27 Kraj : new orleans, lousiana;heavens
Naslov sporočila: Re: vaša mnenja, Čet Jun 21, 2012 11:21 pm
šele zdajle sem opazilad, da v to temo še nisem nič napisala in bad for me, ker jo zgrešila
soo me forum je super magefantastičen, vse grafika, tema liki, povezave z liki skratka ena svežina na slovenski sceni zato bi bilo res škoda, da bi propadel, drugače pa pohvael tako adiminstratorjem kot tudi članom ena velika desetka
noora o'dwyer
Število prispevkov : 23 Reputation : 2 Join date : 22/06/2012 Age : 27
Naslov sporočila: Re: vaša mnenja, Pet Jun 22, 2012 6:51 pm
sicer sem nekaj podobnega že u četu napisala, ampak bom useeno še tukaj torej; forum me je zaradi zanimive in izvirne zasnove zares pritegnil, kar je v zadnjem letu redko, sploh med fantazijskimi je težko najti kvaliteten forum. tudi grafika mi je lepa, in čedalje bolj kaže, da je res prijetno tukaj
- love is lost on you
Število prispevkov : 320 Reputation : 37 Join date : 11/04/2012 Age : 27 Kraj : new orleans
Naslov sporočila: Re: vaša mnenja, Pet Jun 22, 2012 9:19 pm
hvala vsem trem.
lucian ari'el
Število prispevkov : 43 Reputation : 2 Join date : 11/07/2012 Age : 26 Kraj : trapped in a cigarette box Age : one liners. ZING!
Naslov sporočila: Re: vaša mnenja, Sre Jul 11, 2012 9:55 am
skin je noro dober, res, brez pripomb so far na celoten forum, super ideja itd.
Bi pa pripomnu, da so se - kot na vsakem forumu po nekaj časa - vklopili addi. Bi lahko admini spremenili tako, da so vidni samo gostom? Razen če se je forumotion spremenil odkar sem jaz nazadnje šaril po admin kotičku
- love is lost on you
skin je noro dober, res, brez pripomb so far na celoten forum, super ideja itd.
Bi pa pripomnu, da so se - kot na vsakem forumu po nekaj časa - vklopili addi. Bi lahko admini spremenili tako, da so vidni samo gostom? Razen če se je forumotion spremenil odkar sem jaz nazadnje šaril po admin kotičku
forumotion je to spremenil, da je trenutno možno samo da reklame vidijo člani (v tem primeru vsi vi, razen adminov) in gosti, tiste tretje opcije pa več ni. žal.
ava donati the devil lying in your bed
Število prispevkov : 68 Reputation : 8 Join date : 26/06/2012
bi priporočala adblock razširitev, če uporabljaš chrome, ker ti blokira oglase po vseh straneh, torej tudi forumih, which looks great :3
lucian ari'el
Število prispevkov : 43 Reputation : 2 Join date : 11/07/2012 Age : 26 Kraj : trapped in a cigarette box Age : one liners. ZING!
v chrome spletni trgovini dobiš, [Only admins are allowed to see this link].
lucian ari'el
Naslov sporočila: Re: vaša mnenja, Čet Avg 23, 2012 9:24 am
Hey-Ho. Mene pa samo zanima če so lahko naši opisi reciklirani po obnovi, cause I am LOVING this character and don't wanna give it up. Seveda ga prenovim po potrebi
- love is lost on you
Hey-Ho. Mene pa samo zanima če so lahko naši opisi reciklirani po obnovi, cause I am LOVING this character and don't wanna give it up. Seveda ga prenovim po potrebi
seveda lahko uporabiš stari opis (z možnimi spremembami), samo ga pač poiščeš v arhivu in odpreš novo temo z opisom. v kratkem pa boste tako ali tako izvedeli vse glede nove zasnove in po potrebi priredili opise. (:
zara ruterford
Število prispevkov : 46 Reputation : 3 Join date : 26/05/2012 Age : 30
Naslov sporočila: Re: vaša mnenja, Sob Avg 25, 2012 10:33 am
bo možno tudi menjati lik po prenovi? (:
lysander al-naradef fallen angel
Število prispevkov : 268 Reputation : 66 Join date : 11/04/2012 Age : 31 Age : unknown / 33
Naslov sporočila: Re: vaša mnenja, Sob Avg 25, 2012 5:19 pm