Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 320 Reputation : 37 Join date : 11/04/2012 Age : 27 Kraj : new orleans
Naslov sporočila: rpg reminder, Pon Maj 07, 2012 9:10 am
rpg reminder
prostor, kjer lahko objavite vse vaše povezave in linke do tem s pogovori ter s tem morda koga spomnite na to, da vam mora odpisati ali kaj podobnega.
lysander al-naradef fallen angel
Število prispevkov : 268 Reputation : 66 Join date : 11/04/2012 Age : 31 Age : unknown / 33
Naslov sporočila: Re: rpg reminder, Pon Jun 11, 2012 4:49 am
you owe me, kara via your place meredith via my place cassandra via začetek sariah via začetek juliet via the lake pontchartrain shore ruth via ampersand nightclub ashe via začetek
i owe you, ellison via houseboats victoria via začetek
Nazadnje urejal/a seth de villers Čet Jul 05, 2012 11:21 pm; skupaj popravljeno 1 krat
grace daniels to them these streets belong
Število prispevkov : 73 Reputation : 11 Join date : 22/05/2012 Age : 30 Age : 23
Naslov sporočila: Re: rpg reminder, Tor Jun 26, 2012 7:49 am
your debts: - SETH @ houseboats - ALEXANDER @ streets - CYMILLE @ the promenade
my debts: - MARK @ dazzle me strip club
well, honeys, dejstvo je, da sem malo pozabila, kje in kaj smo se s kom domenili, tako da če sem kogarkoli pozabila me prosim, prosim, prosim spomnite, ok? ^^
carley everett angels walk among us
Število prispevkov : 83 Reputation : 9 Join date : 21/05/2012 Age : 27 Kraj : new orleans, lousiana;heavens
Naslov sporočila: Re: rpg reminder, Tor Jun 26, 2012 8:00 am
my turn
-florence cooper # [Only admins are allowed to see this link] - lucian ari`el #[Only admins are allowed to see this link] your turn -juliet monroe #[Only admins are allowed to see this link] -ellette stashwford # [Only admins are allowed to see this link] -cassandra lambert#začetek -alexys harvey # tonis´s italian restaurant
Nazadnje urejal/a avery van der woodsen Sob Avg 11, 2012 10:32 pm; skupaj popravljeno 10 krat
ava donati the devil lying in your bed
Število prispevkov : 68 Reputation : 8 Join date : 26/06/2012
Naslov sporočila: Re: rpg reminder, Sob Jul 07, 2012 11:47 pm
vous mark at la vida loca club echo at dazzle me strip club christina the start seth at mila's hotel suite
moi seth at mila's hotel suit lucian the start sebastian the start
Nazadnje urejal/a mila belikov Čet Jul 19, 2012 7:51 am; skupaj popravljeno 3 krat
lucian ari'el
Število prispevkov : 43 Reputation : 2 Join date : 11/07/2012 Age : 26 Kraj : trapped in a cigarette box Age : one liners. ZING!
Naslov sporočila: Re: rpg reminder, Sre Jul 18, 2012 9:28 am