Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 43 Reputation : 2 Join date : 11/07/2012 Age : 26 Kraj : trapped in a cigarette box Age : one liners. ZING!
Naslov sporočila: Re: klepet, Sre Avg 22, 2012 9:51 pm
daaaaaaaamn!
- love is lost on you
Število prispevkov : 320 Reputation : 37 Join date : 11/04/2012 Age : 27 Kraj : new orleans
Naslov sporočila: Re: klepet, Sre Avg 22, 2012 9:59 pm
mila, you really are the best! danes ko sem videla ta nov skin mi je to kr polepšalo dan, resno. (: sicer pa, če sem kaj pozabla prestavit na ta forum oziroma še kaj manjka me prosim opozori/-te.
lucian, teda so že skoraj vsi gledali tako da bomo najverjetneje izbrali kar spidermana... je pa res da ga tudi moj bratranec ni hotel it gledat, ker ni orginal.
anyhow, doobro jutro, guys. (: kaj počnete? ste si že kupili stvari za šolo? jaz nimam še čisto nič in že kak teden hodim po mariboru in iščem kako primerno torbo.. pa nikjer nič pametnega. x)
ava donati the devil lying in your bed
Število prispevkov : 68 Reputation : 8 Join date : 26/06/2012
Naslov sporočila: Re: klepet, Sre Avg 22, 2012 10:37 pm
aw, thank you guys, i do like the colors haha juliet dobiš zs v kratkem, ker nekaj bi pa res še dodala :3
uuh ja, za šolo.. torbico rabim, ker torbe ne prenesem, odštet 50 evrov v zari pa mi tudi ne diši kaj preveč. in še par zvezkov pa tega, ampak to ni nič hihi. tako da, če kdo pozna kakšne običajne trgovine z ogromnimi torbicami, kot je topshop (katerega so pri nas zaprli and made me cry my eyes out), ki cen nima nad 50 evrov, you'd help a lot babies <3
- love is lost on you
Število prispevkov : 320 Reputation : 37 Join date : 11/04/2012 Age : 27 Kraj : new orleans
Naslov sporočila: Re: klepet, Sre Avg 22, 2012 10:41 pm
jaz sem tudi mela v mislih torbico. v zari pa v h&m-ju pri nas v mariboru nimajo nič pametnega in sem poslala sestro v lj da še tam malo pogleda hihi x)
ok, ti mi kr pošlji zs.
aja, pa ruby lahko še na teh dveh spletnih straneh malo prebrskaš če bi si mogoče naročila prek interneta, ker jaz si največkrat tu naročam torbice. [Only admins are allowed to see this link] & [Only admins are allowed to see this link]
ava donati the devil lying in your bed
Število prispevkov : 68 Reputation : 8 Join date : 26/06/2012
Naslov sporočila: Re: klepet, Čet Avg 23, 2012 12:11 am
pri nas v zari majo, ampak mi je težko odštet toliko denarja haha sploh ker nisem oboževalka šole. juhu.
and these two are awesome, thank you <3
carley everett angels walk among us
Število prispevkov : 83 Reputation : 9 Join date : 21/05/2012 Age : 27 Kraj : new orleans, lousiana;heavens
Naslov sporočila: Re: klepet, Pon Avg 27, 2012 4:53 am
waw tele dve strani sta pa totally awesome, ene par torbic je resnično dobrih pa še po dokaj normalni ceni, sicer pa js za v šolo torbo že mam, zame je klasika še vedno zakon, ruzak in to je to
tole deževno vreme je pa prav pasalo, čeprv sem sama obležala v postelji,
in adiministratorji, kdj kej računate na odprtje forumčka ???