ashes to ashes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

 

 zasnova

Go down 
AvtorSporočilo
-
love is lost on you
love is lost on you
-


Število prispevkov : 320
Reputation : 37
Join date : 11/04/2012
Age : 26
Kraj : new orleans

zasnova Empty
ObjavljaNaslov sporočila: zasnova   zasnova EmptyPet Jul 26, 2013 4:16 am

  then
  "mineva točno leto dni odkar je na zemlji izbruhnila peklenska atmosfera. vse se je začelo prav tukaj, v new orleansu. na sodni dan se je vse začelo pripravljati že mnogo prej, mesece prej. le da so bili vsi preveč zaposleni s svojimi bednimi malimi življenji, da bi videli celotno sliko. po celem mestu so ljudje naenkrat pričeli umirati v sumljivih okoliščinah, večkrat trupla sploh ni bilo moč najti nikjer. spet drugič jih je kdo videl umreti v hladni krvi in naslednji dan so že hodili po mestu, povsem brezskrbno, živo. okrog novembra se je epidemija podobnega kriminala razširila nad celotno ameriko. začetek decembra nad celoten svet. ljudje so umirali in vstajali od mrtvih. nastale so skupine ljudi, ki so se označile za apokaliptične preroke, po vseh ulicah so se pričenjali protesti. v kakšnih starih stavbah je še zdaj močn najti transparente z napisi v slogu 'konec se bliža, rešite se'. vendar so se motili. 21. december je bil zgolj začetek. polovico mest je preklalo napol, veliki kanjon se je ugreznil stotine metrov globje. kitajski zid se je porušil v prah. naenkrat se svet ni več delil na vernike in ateiste. bili so ljudje in bili so... vsi ostali."

  2032
  "prvih sedem let je bilo najtežjih. vsak dan je bil drugačen od prejšnjega, vedno so nas presenetili z neko novo novico. najprej so trdili, da je prišlo do nekega virusa, ki jemlje življenja. ki ljudi spremeni. toda le kateri virus bi dal krila? in kateri bi drugim oči obarval v vranje črno barvo? ljudje so nehali verjeti političnim vodjam. naenkrat so vsi drli v napol porušene cerkve in poslušali redke preživele pridigarje, ki so nam povedali resnico. končno. lucifer. nekaj, v kar so včasih verjeli zgolj verniki, je hodilo med nami. uničilo je naše domove, naše družine, pobilo naše ljubljene. zavzelo svet. pravili so, da moramo zdržati teh sedem let in potem bo božja vojska dokončno sesula vladarja pekla. lagali so. svet si delimo z angeli in z demoni. nihče od nas ne razume prav dobro, kako je to sploh mogoče. nihče ne razume, kakšne moči imajo in kako zelo nas imajo v oblasti. občasno pride do spopadov v mestih, ko pogorijo cele ulice. večina zgradb po svetu je napol porušenih ali pa pripadajo njim. ljudje smo si zgradili posebna zatočišča in le ta naj bi bila kraj, kjer nas ne morejo doseči. elektrika je izum prejšnjega sveta. topla voda ne obstaja. mnogi bežijo na podeželje, v neke nezazidane kraje, kjer bi začeli znova. večina pade mrtva na tla na mejah mesta."

  2050
  "včeraj sem videla, kako so sredi mestnega trga križali tri angele. vsi smo morali stati tam in gledati. zdi se da se eni in drugi potegujejo za našo pozornost. toda nihče ni dober in ni slab. tudi angeli niso popolna bitja dobrote. ubijajo v imenu pravice, ne samo demonov, temveč tudi nas. dovolj je že, da nekdo razširi govorico, da utegneš biti obseden. ljudje smo zdaj povsem zverzirani. naučili smo se ubogati, jih poslušati, ko nam kaj zaukažejo. tako se nam godi še najbolje. zdi se, da smo vsi ujeti v tretjo svetovno vojno, ki sploh ni naša vojna. pripada nekemu drugemu svetu. med nami se najdejo posamezniki, ki imajo veze s temi stvori. poleg tega se vedno glasneje govori o tem, da bi se pričeli upirati. nihče ne bo naredil ničesar, to vemo. kaj sploh lahko naredi navaden človek brez orožja proti kupu nesmrtnikov?"

  now
  "stanje se je malo izboljšalo. lahko prečkaš ulico, ne da bi te od nekje zadela svetlobna krogla in prerešetala tvoje telo. ljudje ne umirajo več kar na lepem. toda smo daleč od idealnega sveta. živimo v napol podrtih stavbah in odgovarjamo nadnaravnim bitjem. vedno več je skupin, ki z njimi sodelujejo. le tem gre dobro, bolje. dobili so vodo in elektriko, čeprav se nas večina sprašuje za kakšno ceno. so res prodali svoje duše, kakor se govori? marsikdaj slišiš govorice, kako lahko kupiš nesmrtnost za nekaj krvi. ne vem, koliko resnice je v tem. še vedno velja, da se ni dobro preveč zapletati z njimi. s komerkoli zares. angeli nam obljubljajo nebesa. demoni bogastvo. nihče ne ve točno, kaj naj si mislijo o drugih. o ljudeh, ki so se rodili iz abnormalnih zvez in so potomci angelov. nephilim, se kličejo. pred tisočletji so izumrli in zdaj spet hodijo po zemlji. ter padli angeli, katerih se večina boji bolj kot samih demonov, sploh ker imajo svojo elitno vojsko, ki ne sprejema odgovora ne. toda. išče se dogovor. sporazum. premirje. med njimi, seveda. ljudje so samo hišni ljubljenčki ali njihove osebne igračke."

Nazaj na vrh Go down
https://ashes-to-ashes.forumsl.net
 
zasnova
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
ashes to ashes :: welcome to ashes to ashes! :: 
she's buying the stairway to heaven,
-
Pojdi na: