ashes to ashes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloIščiRegistriraj sePrijava

 

 apokalipsa

Go down 
AvtorSporočilo
-
love is lost on you
love is lost on you
-

Število prispevkov : 320
Reputation : 37
Join date : 11/04/2012
Age : 23
Kraj : new orleans

apokalipsa Empty
ObjavljaNaslov sporočila: apokalipsa   apokalipsa EmptyPet Jul 26, 2013 4:10 am


  the genesis

  sprva so obstajala le nebesa, kjer se je nahajal bog skupaj z angeli. na koncu stvarjenja sveta je bil ustvarjen pri človek, adam, za njim še prva ženska, eva, ki je po bibliji nastala iz adamovega rebra. oba sta živela v božjem raju, njune misli so bile čiste. ko se je lucifer uprl bogu, je v vrt poslal kačo, ki je prva človeka speljala od dobrega, da sta prekršila eno in edino božje pravilo: naj ne jesta z drevesa spoznanja slabega in dobrega. po tistem sta bila izgnana iz raja, ki se je tako za vse večne čase zaprl pred človeštvom. s tem se je v ljudi začelo seliti sedem grehov in svet je prevzela korupcija. v tem času je podzemlju že zavladal lucifer in začel graditi svojo vojsko demonov, ki so nastali iz sprevrženih človeških duš, v svoje vrste pa ni hotel sprejeti preostalih padlih angelov. na svetu se je razvil kaos, v človeške odločitve so stalno posegali angeli in skušali civilizacijo obdržati na trdnih temeljih, pri čemer so jih neprestano ovirali demoni in uporniki. prihajalo je do vedno večjih spopadov, na zemlji so se razmahnili tudi nephilim, ki so predstavljali grožnjo tako angelski strani kakor tudi demonov. potrebno je bilo nekaj narediti in tako je prišel vesoljski potop. rešeni so bili le redki. angeli so bili v večini odpoklicani nazaj v nebesa na svoje sedeže, demoni so se vrnili nazaj v globine pekla. izginili so vsi sledovi padlih angelov, ugibanja so, da jih je poplava uničila skupaj z ljudmi, saj niso premogli več angelske nesmrtnosti. prav tako so bili iz zemlje iztrebljeni vsi dokazi sožitja angelov in ljudi, nephilim. po vesoljskem potopu se je na zemljo spet naselil mir in vse se je vrnilo v ustaljene tirnice - dogajanje se je dalo nadzorovati, vse je bilo pod kontrolo.

  just before the doom day

  razmahnilo se je prepričanje, da bo naposled prišel sodni dan, konec sveta, apokalipsa, razodetje. že nekaj časa je očitno, da se človeški temelji rušijo in svet je čedalje bolj izpostavljen grehu in katastrofam. bog je na zemljo poslal enega od angelov iz prvega ranga. lucifer je odposlal svojo desno roko, v trenutku ko mu je na uho prišlo da se približuje konec vsega. na zemlji tako po več tisočletjih spet hodijo angeli in demoni. govorice so, da vsaka stran zbira svojo vojsko za končni apokaliptični spopad. prvič v zgodovini so v svojo igro zavestno vmešali človeško raso, ki bo v tej vojni le marioneta.

  the foreseen future

  apokalipsa, ponovna vrnitev božjega sina, vrnitev vseh duš iz nebes, verniki bodo nagrajeni, grešniki ne bodo imeli možnosti za ponovno življenje. lucifer bo prvič stopil iz svojega sedeža v peklu in hodil po zemlji, sledilo bo sedem let razodetja - vojne, lakota, naravne katastrofe in epidemije smrtnih bolezni. boj med bogom in prvim padlim angelom. po svetu bodo korakali štirje konjeniki apokalipse. po sedmih letih se bo odvil končni boj, armagedon - lucifer naj bi bil poražen, demoni izgnani v ognjeno jezero. božji sin naj bi zvezal luciferja v vice za obdobje tisočih letih in v tem času vladal zemlji. po tisočletju bo sledil dokončni poraz prvega padlega angela, ki bo dokončno izgnan v ognjeno jezero k svoji vojski. ne bo več greha, teme, smrti. takšno vizijo so narekovali vidci okrog leta nič.

  glavni problem? vizije angelov so se končale z dnem 21.12.2012. dnem, ko je cel svet pogoltnil pekel.

Nazaj na vrh Go down
https://ashes-to-ashes.forumsl.net
 
apokalipsa
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
ashes to ashes :: welcome to ashes to ashes! :: 
she's buying the stairway to heaven,
-
Pojdi na: