ashes to ashes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloIščiRegistriraj sePrijava

 

 oglasno sporočilo

Go down 
AvtorSporočilo
-
love is lost on you
love is lost on you
-

Število prispevkov : 320
Reputation : 37
Join date : 11/04/2012
Age : 23
Kraj : new orleans

oglasno sporočilo Empty
ObjavljaNaslov sporočila: oglasno sporočilo   oglasno sporočilo EmptyPet Jul 26, 2013 4:04 am

ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!

*rapid fire rpg
word count: 300-400!Koda:
<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans+Condensed:300' rel='stylesheet' type='text/css'><center><div style="width: 500px; height: 300px; border-left: 40px solid black; background-image: url(http://shrani.si/f/1P/kd/2ujXep3V/ad.png)"><div style="padding-top: 40px"><div style="width: 430px; height: 150px; background-color: white; opacity: .8; padding: 20px"><div style="font-family: open sans condensed; font-size: 30px; line-height: normal; text-align: center">ashes to ashes</div><div style="font-family: calibri; font-size: 9.5px; line-height: 90%; text-align: center"><div style="text-transform: uppercase; padding: 5px">▲ <a href="http://ashes-to-ashes.forumsl.net/">index</a> ▲ <a href="http://ashes-to-ashes.forumsl.net/t234-pravila">rules</a> ▲ <a href="http://ashes-to-ashes.forumsl.net/t2-zasnova">plot</a> ▲ <a href="http://ashes-to-ashes.forumsl.net/f5-a-new-day-will-dawn-for-those-who-stand-long">character creation</a></div><div style="width: 410px; padding: 15px; height: 130px; overflow: auto; text-align: justify">svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!

<div style="font-family: open sans condensed; font-size: 20px; line-height: normal; text-align: center">*rapid fire rpg</div><div style="text-align: center; line-height: 80%">word count: 300-400!</div></div>
</div></div></div></div></center>
Nazaj na vrh Go down
https://ashes-to-ashes.forumsl.net
 
oglasno sporočilo
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
ashes to ashes :: welcome to ashes to ashes! :: 
she's buying the stairway to heaven,
-
Pojdi na: