Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 268 Reputation : 66 Join date : 11/04/2012 Age : 31 Age : unknown / 33
Naslov sporočila: to the moon, and back. Ned Jul 21, 2013 12:21 am
naročila so povsem odprta, dokler seveda naročate stvari, ki sodijo na moj repertoar izdelave. zaenkrat sem sodijo ikonce za avatarje tiste velikosti, ki jo podate (od 100x100 do 150x200 etc.), urejanje slik (ki jih lahko nato porabite kot facebook slike vaših likov, za mobitele in opise), mixe (dveh oseb) in animacije. če začnem izdelovati še kaj dodatnega bom to tudi jasno povedala. izdelki so preprosti, brez kakšnih giga size brushov, za izdelovanje pa uporabljam photoshop cs5.
potrpežljivost je lepa čednost, to imejte v mislih, če se kdaj zgodi, da jih pred vami še malo morje čaka na izpolnitev naročila potem raje počakajte. + če imate kakšne posebne želje glede barve las ali česa podobnega, potem to tudi izrecno povejte. ^^
vse moje izdelke sicer najdete TUKAJ - linki do celotnega naročila vas bodo vodili na ta forum, za ogled je potrebna registracija.
(!) pozor. ker v povprečju na vseh forumih izdelujem malo morje avatarjev obstajajo play byi katerih galerije sem že povsem iztrošila, v tem primeru si pridržujem pravico, da vaše naročilo zavrnem ali izdelam manjšo količino od običajne.
& primeri.
Spoiler:
- love is lost on you
Število prispevkov : 320 Reputation : 37 Join date : 11/04/2012 Age : 27 Kraj : new orleans
Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. Ned Jul 21, 2013 1:55 am
daphne groeneveld & kaya scodelario avatars, pretty please. ^^
sara andreson against the wind
Število prispevkov : 57 Reputation : 24 Join date : 25/05/2012 Age : 30
Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. Ned Jul 21, 2013 5:29 am
zoey detuch for me, pretty please? :3
jake davenport time is running out
Število prispevkov : 36 Reputation : 3 Join date : 14/07/2013
Naslov sporočila: Re: to the moon, and back. Tor Jul 23, 2013 5:13 am
milo ventimigla zame, prosim
calanthe hayes where the story ends
Število prispevkov : 28 Reputation : 1 Join date : 20/05/2012