Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 133 Reputation : 6 Join date : 11/04/2012 Age : 36 Kraj : edge of the earth. Age : 957 years.
Naslov sporočila: when your heart stops beating // Pon Jul 15, 2013 12:46 am
amm, po tehnem premisleku vseeno odpiram art kotiček. trenutno sicer ne vem kok časa bom imela za vaša naročila, ampak okej, če res želite moje stvari, upam da boste pripravljeni mal počakat nanje. ^^ 1.) glede na to, da se osebe, ki jih folk uporablja za PB počasi že ponavljajo, si vzamem pravico da naročila ne izdelam, če ta oseba nima nobene nove slike. v tem primeru vam bom dala samo povezavo do galerije te osebe. 2.) če imate raje avatarje iz ne vem, candids al pa appearances/events kategorije, mi povejte, se bom osredotočila na tiste slike (oz. na te se bom osredotočila tudi v primeru, da nima nobenega novega photoshootinga). 3.) avatarjev pride max. 40 - če sem osebo delala že (pre)večkrat, jih pride jasno manj. sicer pa je to to, če imate kakšne želje don't be shy in mi povejte, kaj bi raje. :]
aja pa lahko naročate avatarje/ikone/slike bilokaterih velikosti (100×100, 150×200, 350×500 - samo povejte). če ne boste izrazili posebnih želj, bom naredila avatarje v velikosti 150×200.
opozorilo: ko bom izdelala naročilo, vam bom dala v predogled okoli 6 avatarjev, preostanek boste dobili na linku, ki vas bo vodil na forum, kjer po novem nalagam vse moje izdelke (za vpogled izdelkov je potrebna registracija).
calanthe hayes where the story ends
Število prispevkov : 28 Reputation : 1 Join date : 20/05/2012
Naslov sporočila: Re: when your heart stops beating // Pon Jul 15, 2013 1:31 am
some esther heesch would be perfect.
aeneus maxwell fighting the gravity
Število prispevkov : 101 Reputation : 26 Join date : 18/05/2012 Age : 31
Naslov sporočila: Re: when your heart stops beating // Pon Jul 15, 2013 2:07 am
could i get some michael pitt, please?
lysander al-naradef fallen angel
Število prispevkov : 268 Reputation : 66 Join date : 11/04/2012 Age : 31 Age : unknown / 33
Naslov sporočila: Re: when your heart stops beating // Pon Jul 15, 2013 7:28 pm
jason momoa, please. (:
hadley weston
Število prispevkov : 133 Reputation : 6 Join date : 11/04/2012 Age : 36 Kraj : edge of the earth. Age : 957 years.
Naslov sporočila: Re: when your heart stops beating // Tor Jul 16, 2013 4:53 am