Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 63 Reputation : 14 Join date : 03/07/2012
Naslov sporočila: blessings so sweet and divine, Čet Jul 11, 2013 8:46 am
MAKSIM LEV BELOV
angel - 120 / 23 years - from novosibirsk in russia - young, innocent, charming, loving
maksim je tako blazno nedolžno bitje, mlad angel (star šele 120 let), ki se ne zaveda popolnoma vseh nevarnosti sveta. je izredno inteligenten, vendar tega ne zna najbolje uporabiti, velikokrat se tudi po nepotrebnem zmede. do stvari ne zna pristopiti direktno, po navadi ovinkari, ker tudi z besedami ne zna najbolje. kljub vsemu pa veliko ljudi očara prav s tem, in njegovim čutom za sočloveka. smrtniki so ga vedno privlačili, nekaj je bilo prav na njihovi minljivosti - všeč so mu bili. največkrat nevedni in ignorantski, slepi celo za to, kar imajo pred očmi. ne motijo ga, pravzaprav v debatah z njimi skorajda uživa, ker mu odkrivajo svoj pogled na življenje, ki je marsikdaj zelo zanimiv. prijetna dušica, brez dvoma.
kar se tiče povezav je dobrodošlo več ali manj vse, as long as the idea is great and interesting. love/lovers (male and female), bad influences, enemies, friends and a whole load of other variations. use him well, lovelies! <3
affiliates
ava donati, hopeless seduction siobhan fellowes, i won't run away elizabella maxwell, let's go with the flow lizzy monroe, kill the boy and let the man be born
Nazadnje urejal/a maksim belov Pet Jul 12, 2013 7:14 am; skupaj popravljeno 2 krat
elizabella maxwell six feet under the stars
Število prispevkov : 50 Reputation : 29 Join date : 18/05/2012 Age : 30 Age : 27 years old.
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Pet Jul 12, 2013 2:35 am
can I get a piece of him for elizabella? :3
maksim belov loving for the sake of loving
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Pet Jul 12, 2013 2:42 am
why of course you can honey :3 got anything in mind yet, or we go brainstorm? tvoja punca je blazno zanimiva, i'm sure we can find something great for these two :3
Število prispevkov : 50 Reputation : 29 Join date : 18/05/2012 Age : 30 Age : 27 years old.
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Pet Jul 12, 2013 2:47 am
približno. neko osnovo, ki jo bova najbrž skupaj lah zelo dobro dodelali.^^
pač tale dva bi se znala čudovito razumet. on je tak dokaj nice guy, ona je pa itak večino časa cela zasanjana - pač kadar nima kakšnega izmed svojih trenutkov in je zadržana/panična/karkoli pač že. ampak je pa zelo nedolžno bitje, ki se je zapletlo v cel kup težav že in se iz njih tud uspešno rešilo. zdaj lah greva v kakšno povezavo kjer se čist ne vem, naključno spoznata ko ona ga nekje vidi pa gre do njega pa mu nekaj čisto odkrito pove o njem al pa kaj podobnega. načeloma bi bilo najbrž morda celo bolj awesome, če samo to osnovo oziroma začetek ustvariva in pol improvizirava? ker lah gre pol v tako zelo različne smeri in meni je ponavadi čist kul pisat tud če ne vem točno kam gre. pač mislim, če si za to. drugače lah tud strogo dodelava idejo in tako naprej.
haha, okej, pardon, tole sm najbrž ful zmedeno napisala. ampak bi pa bilo kul da bi pol med pisanjem čist se odločli kam gresta. lah bi bla ljubimca, lah bi bla zelo dobra prijatelja, tud nek čist xy mangari... okej ja.
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Pet Jul 12, 2013 2:51 am
hej, vem kaj si hotla povedat, meni bi blo tudi zelo zabavno tako improvizirat, ker po mojem tako bolj pride do izraza karakter lika, njegove reakcije in to. i would love that! kdo bi začel? če nimaš časa/volje lahko jaz, otherwise feel free to start :3
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Pet Jul 12, 2013 3:16 am
Število prispevkov : 111 Reputation : 10 Join date : 19/05/2012 Age : 24
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Pet Jul 12, 2013 10:10 pm
omg, he's so cute! anyway, do you have any room left for my cymille?
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Sob Jul 13, 2013 6:10 am
cymille, oprosti, prej sem čisto spregledala to! however, i agree, he's cute, and cymille is also :3 si imela mogoče že kaj določenega v mislih?
cymille de light dancing like the flames
Število prispevkov : 111 Reputation : 10 Join date : 19/05/2012 Age : 24
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Sob Jul 13, 2013 7:19 am
well, thanks no, ker je on angel, ona pa demonka, sem razmišljala o kakšnem love - hate relationship or something like that... mogoče bi ga cymille skušala tako očarati, da bi se zaljubil vanjo - in tako, posledično - če bi tisti na vrhu ugotovili, padel. i know it's not really good, but i'm in a bad mood today, so if you have any ideas?
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Sob Jul 13, 2013 9:02 pm
ideja je sicer super, ampak the thing is, da imam že z avo zelo podobno povezavo, tako da bi raje kaj drugega (: zdaj jaz nimam nekih idej, imam čist izčrpano inspiracijo tako da če se tebi kaj posveti mi lahko pišeš na pm in se bomo naprej dogovorile :3
sara andreson against the wind
Število prispevkov : 57 Reputation : 24 Join date : 25/05/2012 Age : 30
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine, Sre Jul 17, 2013 8:08 pm
and i want a piece of maksim for sara, if i may? <3 v bistvu sem pretty sure, da bi se prav odlično ujela, glede na to, da sta si precej podobna, le da hoče sara za razliko od njega pokazat neko blazno samozavest, but at the end of the day je krinka vse skupaj. tko da ja, ne vem točno, ampak ja, nekej bi se definitivno našlo :3
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: blessings so sweet and divine,