Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 133 Reputation : 6 Join date : 11/04/2012 Age : 36 Kraj : edge of the earth. Age : 957 years.
Naslov sporočila: // odsotnosti Tor Jul 02, 2013 4:15 am
odsotnosti ,
če te kdaj več dni (več kot 3) ne bo na forumu, je dobrodošlo, da nam to sporočiš v tej temi.
elizabella maxwell six feet under the stars
Število prispevkov : 50 Reputation : 29 Join date : 18/05/2012 Age : 30 Age : 27 years old.
Naslov sporočila: Re: // odsotnosti Pet Jul 12, 2013 6:24 am
v imenu sandre oziroma lysandra: nekaj je narobe z njenim internetom in just so you know, nekaj časa nima dostopa. in se opravičuje vsem za odsotnost.^^
- love is lost on you
Število prispevkov : 320 Reputation : 37 Join date : 11/04/2012 Age : 27 Kraj : new orleans
Naslov sporočila: Re: // odsotnosti Sob Jul 13, 2013 9:54 am
zelo mi je žal, da se oglašam tukaj, ampak jutri odhajam na morje. vsi dobite moje odgovore (velja seveda za lizzy & claudie) v četrtek. see ya!
isaac skarsgard fall into these arms of mine
Število prispevkov : 10 Reputation : 0 Join date : 12/07/2013 Age : 30 Age : thirty-one
Naslov sporočila: Re: // odsotnosti Sob Jul 13, 2013 10:20 am
well, da se opravičim še tukej. mene ne bo od ponedeljka pa do naslednje srede (24.) ker grem tud sama mal uživat na morje. be nice guys
grace daniels to them these streets belong
Število prispevkov : 73 Reputation : 11 Join date : 22/05/2012 Age : 30 Age : 23
Naslov sporočila: Re: // odsotnosti Ned Jul 14, 2013 10:13 am
tudi jaz grem uživat na morje in sicer od nedelje, 14. 7. pa do naslednje nedelje, 21. uživajte in se vidimo naslednji ponedeljek. (:
siobhan fellowes i saw a fallen angel times ago
Število prispevkov : 117 Reputation : 11 Join date : 05/06/2012 Age : 28 Kraj : edinburgh, scotland
Naslov sporočila: Re: // odsotnosti Ned Jul 14, 2013 11:14 pm
guys, jaz odhajam do sobote v hribe! stay in flowers, jaz pa vas bom ob kaki priložnosti prišla pogledat če kje najdem signal.
lysander al-naradef fallen angel
Število prispevkov : 268 Reputation : 66 Join date : 11/04/2012 Age : 31 Age : unknown / 33
v imenu sandre oziroma lysandra: nekaj je narobe z njenim internetom in just so you know, nekaj časa nima dostopa. in se opravičuje vsem za odsotnost.^^
da še osebno potrdim tole odsotnost. zaenkrat dostopam do interneta z bratovega računalnika. kdaj točno bo moj internet urejen nimam pojma. upam, da v roku enega tedna. sicer se bom potrudila že zdaj kaj izmuznit gor, ampak dvomim da mi bo uspevalo redno/vsak dan. anyhow, it's lovely to see, da se forum takole polni.
carley everett angels walk among us
Število prispevkov : 83 Reputation : 9 Join date : 21/05/2012 Age : 27 Kraj : new orleans, lousiana;heavens
Naslov sporočila: Re: // odsotnosti Sre Jul 17, 2013 8:49 am
zaradi priprav na dopust jah sem bila že prej bolj odsotna ampak od jutri 17. do 25 pa me tudi redno ne bo cause im gonna have fun !!!! ja počitnice pač, uživajte pa se vidimo
maksim belov loving for the sake of loving
Število prispevkov : 63 Reputation : 14 Join date : 03/07/2012
Naslov sporočila: Re: // odsotnosti Sre Jul 17, 2013 9:48 am
peeps, i know i was a lazyass these days, lack of inspiration i'd say "/ kakorkoli, od četrtka (18.7) pa do 25.7 tudi mene ne bo, grem malo uživat na morje, če ulovim kak wifi vas pridem pogledat prek telefona, sicer pa se pišemo ko pridem nazaj! goes for maksim and delaney,
stay active guys, i don't want to come back on a dead forum
ava donati the devil lying in your bed
Število prispevkov : 68 Reputation : 8 Join date : 26/06/2012
Naslov sporočila: Re: // odsotnosti Pet Jul 19, 2013 9:30 pm
as much as i would love to keep my little ava drama going, je moj računalnik sesut in ga lahko uporabljam le na te redke trenutke, ko dejansko dela v neki čudni verziji in še to za določen čas *ugly sobbing* nimam pojma kdaj bomo to popravli in kaj je sploh problem, tako da kaj preveč aktivna nisem in neki časa ne bom še bla, yeah.
cymille de light dancing like the flames
Število prispevkov : 111 Reputation : 10 Join date : 19/05/2012 Age : 24
Naslov sporočila: Re: // odsotnosti Ned Jul 21, 2013 9:08 pm
now it's me who's leaving ne bo me od danes, 21. julija 2013, pa do 1. avgusta 2013, razlog pa so počitnice oziroma odhod na morje. have fun guys!