ashes to ashes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloIščiRegistriraj sePrijava

 

 cymille & arianna @ the pier

Go down 
AvtorSporočilo
cymille de light
dancing like the flames
dancing like the flames
cymille de light

Število prispevkov : 111
Reputation : 10
Join date : 19/05/2012
Age : 20

cymille & arianna @ the pier Empty
ObjavljaNaslov sporočila: cymille & arianna @ the pier   cymille & arianna @ the pier EmptySob Maj 19, 2012 7:44 pm

this was write for nanny, ariana addams. here is 527 words.
  cymille ni vedela, kaj jo je prijelo, da se je okoli pol devetih zvečer iz črne spalne srajce preoblekla v kavbojke in srajco, in vsa v črni se je odpravila v mesto. večkrat je že pomislila, zakaj je tako neumna, zakaj ni šla raje spat v posteljo, zagrniti zavese in podobno. jutri jo bo spet preganjala tista tečna učiteljica baleta, , in potem še njena mentorica grace. domov bi se zopet vrnila okoli sedmih, pol osmih, morda ob osmih... nikoli še ni kar tako potem zatavala v mesto. ne, na hitro je naročila kakšno hrano, nato pa se spravila spat. že celo večnost ni bila nikjer, razen v balerni univerzi, majhni prodajalni nedaleč od nje, kjer si je vedno kupila malico in kosilo, ter seveda v majhni hišici, ki jo je najela že pred nekaj leti. ni rada zahajala naokrog, čeprav ji je bilo mesto všeč. ta večer pa se je sama znašla na pomolu ob morju, ki se je svetlikalo v svetlobi polnega meseca. ko je bila polna luna, je bila cym vedno polna energije. energije, ki jo je opisovala njena pra-pra-pra-babica cymille v svojem dnevniku. tu in tam se je pojavila kaka meglica, seveda samo zaradi polne lune. vedno je bil takrat čuden dan za to rjavolasko.
  in ko je zrla v morje, se je spraševala, zakaj sploh prenaša vse to mučenje dan za dnem, razen ob sobotah in nedeljah, pa še takrat ji je grace naložila vaje. odgovor je bil preprost. ker je ljubezen, ki jo je na skrivaj iskala, brez da bi vedela zakaj, že vse življenje, našla v baletu. resnica je, da ni bil preprost ples... že besede, imena raznih poz in pozicij so bila zapletena, francoska. cymina družina je izhajala iz lousiane. tako je bilo že od nekdaj. akko že gre tisti rek? kjer je louisiana, so tudi de lighti. seveda je bilo nekaj njenih sorodnikov razpršenih po vsem svetu, noben izmed njih pa je seveda, ni maral. sovražili so jo, že od nekdaj. tako je bilo in tako bo. cym je bilo vseeno. ampak to je bila preteklost-zdaj sploh niso vedeli, kam je ušla. če pa so, je ne bodo iskali. nikoli me niso marali, je pomislila cymille in se zazrla v vodo. nato je pokleknila, sezula superge na ježke temne barve in v njih zatlačila še nogavice. nato je sedla in noge pomočila v mrzlo vodo, ki jo je rahlo streznila, toda že po nekaj minutah postala osvežilna in dokaj topla. cym je v vodi rahlo skrčila noge in jih nato potisnila nazaj v sproščen položaj. večino dneva so bila njena stopala skrčena, medtem ko je morala v baletnih copatih plesati ob drogu in ogledalu, izvajati zapletene gibe... skorajda nikoli niso bila sproščena, ta njena stopala. in potem je cym opazila, kar bi morala že prej. njena polt je postala snežno bela na mesečevi svetlobi. ta bela je bodla v oči in ni bila niti malo prijazna, če se lahko tako izrazimo. takrat pa je cym zaslišala korake in v nekaj trenutkih je bila vzravnana, stala je, z snežno belih nog pa so ji kapljale kapljice vode. neznanka se je prikazala v trenutku, ko je rjavolaska to najmanj pričakovala...
Nazaj na vrh Go down
ariana addams

ariana addams

Število prispevkov : 17
Reputation : 0
Join date : 18/05/2012

cymille & arianna @ the pier Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cymille & arianna @ the pier   cymille & arianna @ the pier EmptySob Maj 19, 2012 11:57 pm

  710 words for lovely cymille smitten3

  Ariana se je borila z malo rdečelaso pošastjo, ki se je drla kot sraka med tem ko je k sebi vlekla Arianino usnjeno torbico. Temnolaska je imela vsega dovolj. Dvojčka sta se drla in navijala za mlajšo sestrico in na radiju se je vrtela pesmica o polžku, ki je rezala v ušesa. Ari je popustila. Šestletna rdečelaska je padla na hrbet in se zvijala v norem smehu. Ariana je izkoristila priložnost in pograbila torbico. Hvala bogu so se končno odprla vrata in v predsobi je zaslišala korake. Bila sta gospod in gospa Tinkleer. Ari je spotoma pograbila še jopico in izginila skozi vrata. Do soma ni imela veliko, zato je ponavadi hodila. Bila je topla in mirna avgustovka noč in luna se je zdela še posebaj sijoča in velika. Prišla je do obale in se vsedla na dvignjen zidek, na katerem so ponavadi sedeli otroci in prodajali turistom razne spominke.
  Pogrešala je dneve ko je posedala pred kaminom in brala. Mnogi pravijo da je treba v življenju grabiti priložnosti, se smejati in zabavati - to za Ari nikakor ni prišlo prav. zadovoljna je bila sama, v miru. Tega ji služba nikakor ni omogočala. Ker ni imela narejene niti osnovne šole - kljub temu da je bila pametnejša in bolj razgledana od mnogih tistih ki so končali univerzo - ni mogla dobiti drugega, kot da se preživlja s pazenjem treh zgag. Če mislite da so ji prirasli k srcu se pošteno motite. Bili so glasni, nadležni, umazani in radovedni. Svoje pegaste nosove so vtikali povsod, tudi tja kamor jim nikakor ne bi bilo treba. Za knjige še slišati niso hoteli, zato jih je mogla Ariana cele dneve loviti na okoli in zvečer (če so se starši vrnili iz službe) je izmučena padla na škripajočo vlažno posteljo v svojem zanikrnem enosobnem stanovanjcu. Hvala bogu je privarčevala že skoraj dovolj za selitev v nekaj bolj normalnega. To pa še ne pomeni da je ljubila tiste noči ki jih je prespala pri Tinkleerjevih. Malih ji ni uspelo spraviti v posteljo tudi z izkušenimi rokoborskimi prijemi. Ko so utrujeno od tekanja in dretja končno zaspali pa se je res pasalo vreči v zakonsko, mehko posteljo za goste, obloženo z mnogimi svilenimi povšterčki.
  Danes je bil eden tistih dni ko je lahko končala že ob ranih pol devetih. Čudno je bilo da se je že temnilo. Seveda, dnevi so se krajšali. Temnilo se je zelo hitro in ko je nekaj minut do devetih prispela do zidka je bila že skoraj črna noč. Sezula si je črne čevlje z nisoko peto. V tanki beli jopici se je počutila nenavadno udobno in če bi se zleknila tam pod platanami, ki so rastle okoli otroškega igrišča zraven, bi se v trenutku zazibala v sen. A ostala je pokonci. nekaj časa je zrla v luno, ki je bila še nizko na nebu in razmišljala kaj v tem trenutku počne njen brat Theodor. Tudi on gleda v luno in si želi nazaj priklicati dni ki sta jih preživela poleti okoli dvorca, ko sta lovila metulje in ji nato gledala kako so spet poleteli v sinje modro nebo, nad krošnje zibajočih dreves? Po vsej verjetnosti ne. Začutila je pekoč občutek v svojih sivomodrih očeh in debelo pogoltnila cmok ki se ji je naredil v grlu. Nočni zrak nikakor ni bil osvežilen, bolj zatohel od vročega dneva ki je pošteno razgrel pločnike, ceste in plastično igrišče za njo.
  Zagledala je neznano postavo. Od zadaj bi ocenila da ima nekje dvajset let, mogoče malo več. Šla je na pomol zraven, si sezula čevlje in namakala noge. Ariana ni vedela zakaj ji ta občutek, ampak čutila je da je postava pred njo nekoliko izgubljena. Zavzdihnila je in vstala. Želela je iti domov, a jo je nekaj vleklo proti neznanki na pomolu. Kaj pa ima za izgubiti? Pogovor bi ji dobro del. Napotila se je priti njej. Dekle je bilo hitro. Vstala je in se obrnila. Ariana se ji je zazrla v oči. Rjavolaskine oči so bile na široko odprte. Bleda polt je kar odsevala morsko gladino in Arianino telo je stresla mrzlica, podobna tisti ob gledanju grozljivke. "Topla voda?" je vprašala, ko se je zazrla v neznankine mokre noge. Ni vedela kaj naj drugega reče. Pravzaprav se z dekletom njenih let ni niti nikoli pogovarjala.
Nazaj na vrh Go down
cymille de light
dancing like the flames
dancing like the flames
cymille de light

Število prispevkov : 111
Reputation : 10
Join date : 19/05/2012
Age : 20

cymille & arianna @ the pier Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cymille & arianna @ the pier   cymille & arianna @ the pier EmptyNed Maj 20, 2012 12:31 am

this was write for nanny, ariana addams. here is 440 words.
  "ne, mrzla je, če te že zanima," je nesramno odvrnila cymille, nato pa sedla nazaj na pomol in noge pomočila v vodo. šele po nekaj trenutkih je na hitro preletela dekle, ki jo je presenetilo. zgledalo je, da ima okoli devetnajst, dvajset let. z dokaj dolgimi rjavimi lasmi je ustrezala opisu tistih bolj pridnih očetovih in maminih punčk, ki pa niso bila tako pocukrana in razvajena. nato se je cym zopet zazrla v vodo. vedela je, da v črnih kavbojkah in v črni srajci in v črni barvi nasploh ne izgleda ravno normalno, in nekateri bi dejali(predvsem njena pokojna teta carmen), da jo je objela noč ali pa morda pogoltnila. rjavolaska je zavzdihnila in noge spet skrčila v neko zapleteno pozicijo. ta večer ni bila ravno dobro razpoložena za prepire... polna luna je bil že vzrok za to. zato se je odločila, da bo enkrat v življenju le prijazna. "moje ime je cymille de light, ti pa si..." je dejala, brez da bi pogledala dekle. bilo je očitno, že na prvi pogled, da se je le-ta ni bala. ali pa je ni prepoznala. njena polt ponavadi ni bila tako zelo svetla kot ta trenutek, v svetlobi meseca. "in ali ne bi morala že spati ali pa kaj podobnega? po tvojem izgledu sklepam, da potrebuješ spanec," je dejala cym. "tudi jaz bi ga potrebovala," je še neslišno zamrmrala v noč in še enkrat pogledala dekle. "boš zdaj samo tam stala in molčala ali boš prišla sem, povedala svoje ime in mi odgovorila?" je malce ostro dejala, ampak v primerjavi z tonom njenega glasu, ki ga je imela ponavadi... dekle je imelo srečo, resnično srečo.
  kajkmalu se je cymille naveličala vode in vstala je. da bi si posušila stopala, jih je poskusila malce razgibati. skričla jih je, jih potisnila navzven, skrčila, potisnila navzven... ko je opazila presenečen pogled neznanke, ki ji ni povedala niti svojega imena(še ne), se je malce, ampak ras samo rahlo nasmehnila. "oprosti. to je zame nekaj normalnega," vzravnala se je in se zazrla tujki v oči. "poleg tega, kaj počneš tu ob tej uri? pričakovala sem, da bom sama," je še mimogrede dodala cym in odvrnila pogled. eno od nog, levo, je dvignila in pošteno pretegnila, nato pa postopek ponovila še z desno. za takšno pošetje se je lahko izgovorila samo s stavkom, da je to zanjo normalno in vsakdanje. izgovor ni bil slab... ampak tudi neresničen, čeprav samo delno. na polno luno so se začele meglice pojavljati že, ko se je razgibavala... in včasih je lahko razumela, lahko je slišala, kako ji meglice prišepetavajo, ali so osebe, ki jih je želela spoznati, na slabi ali dobri strani.


Nazadnje urejal/a cymille de light Pet Maj 25, 2012 7:07 am; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
ariana addams

ariana addams

Število prispevkov : 17
Reputation : 0
Join date : 18/05/2012

cymille & arianna @ the pier Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cymille & arianna @ the pier   cymille & arianna @ the pier EmptyPet Maj 25, 2012 2:50 am

  {sorry I'm late, busy school week} 533 words for you (:

  "Hm... sem mislila da bo prijetno topla, pa mogoče imaš prav, da je res tako hladna - kot tvoja duša." Je rekla injo gledala z nekoliko hladnim pogledom. Kaj pa počnem? Malce je pomolčala. Ni si želela nakopati še ene sovražnice. Nič ni imela proti samoti, tišini in miru. Občutek osamljenosti pa jo je vendarle po malem bolj in bolj razjedal. "Am... Oprosti." Je rekla in zmajala z glavo. Noge, ki so se ji že skoraj posušile je potopila nazaj v vodo. "De Light kaj? Niste vi tista blazno high družina, vsi uspešni in tako dalje? Če prav pomilsim... Za Cymille De Light nisem še nikoli slišala." Glavo je nagnila na stran in se zazrla v vedno temnejše nebo. Ni več vedela koliko je ura. Ko je tako sedela v spokojni tišini, z nogami v že prav prijetni vodi, se je počutila prav spokojno. čeprav je morala priznati da si svojega večera nikakor ni predstavljala sedeč na pomolu ob neznanki. Takrat je dekle vstalo in začelo poskakovati. Čudno. Ariana ni vedela kaj jo je prijelo. Gledala jo je s presenečenim izrazom na obrazu. "Ah, ni problema." je odgovorila in tudi sama vstala. "Tudi sama od časa do časa začutim neznansko potrebo po skakanju okoli in - sušenju stopal?" Je ugibala. Ni vedela zakaj drugega bi se mlada De Lightova odločila plesati naokoli. "Jaz sem Coral... " je rekla, nato pa se ji je zaletelo. "Mislim, Ariana. Ariana Addams." Je rekla odločneje, kot da želi sama sebe prepričati o resničnosti njenih besed. "Huh, pa še prav imaš. Zdaj bi mi največ na svetu pomenilo, če bi se lahko vlegla na veliko posteljo s svilenim pregrinjalom in ne bi vstala vsaj tri dni." Je na glas sanjarila. "Po možnosti bi še imela služabnika, ki bi mi vsake toliko v posteljo prinesel eno Nutello in kavo z mlekom." Se je zavedala da ji dobesedno kruli v želodcu. Od Tinkleerjevij je pobegnila prehitro da bi si odrezala kos kruha in pobrskala za sirom. Ko sta dekleti tako stali ena ob drugi in si je Cymille še zmeraj smešno pretegovala okončine jo se tudi Ariana privihali kotični ust. Kot da bi bila na tem pomolu doma. Z nasmehom je tako zrla v prazno. Ko je situacija postala že prav smešna je pogledala Cymille. "Veš, tudi jaz sem milsila da bom sama. Kaj pravzaprav ti počneš tukaj tako pozno? Jaz se vračam od napornega celodnevnega suženjstva pri kruti družini varuškožercev. Neki Tinkleerju, bogat oče, mama prsata manekenka, kup divjih otrok - moja služba." je hitro objasnila razlog sa svoje stanje in izgled zombijevske princese. "Nevem, ni tukaj lepo?" je vprašala. "V tem okolišu živim že cele tri mesece pa še nikoli niusem prišla blizu obale. Ponoči verjetno ni tako lepa kot na sončni dan, ampak želela sem še malo postati na svežem zraku preden se vrnem v razpadajoče stanovanje, ki ga tako rada kličem tudi Palača Addamsovih - živim sama, v množini samo zato ker se tako bolje sliši." Je začela govoriti in se ni in ni ustavila. pa ne da Cymille ne bi pustila do besede. Njene besede so prav lepo razbile nočno tišino. "Kje pa ti živiš? V gradu, vili?" Je ugibala, glede na sloves njene družine.
Nazaj na vrh Go down
cymille de light
dancing like the flames
dancing like the flames
cymille de light

Število prispevkov : 111
Reputation : 10
Join date : 19/05/2012
Age : 20

cymille & arianna @ the pier Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cymille & arianna @ the pier   cymille & arianna @ the pier EmptyPet Maj 25, 2012 3:53 am

this was write for nanny, ariana addams. here is 405 words.
  "ne, zaboga, ne," se je zasmejala cymille. "majhna hiška v predmestju new orleansa mi dovolj dobro služi, glede na to, da grem od tam okoli devetih zjutraj in se vrnem okoli osmih zvečer... večino dneva preživim na baletni univerzi nekje v predmestju new orleansa, nedaleč od moje hiške," je še dodala in tako na nek način odgovorila na njeno vprašanje o poplesavanju. spet je rahlo pokrčila nogo. "tinkleerji? oh, saj res, tista nadležna družinica... mislim, da mi mama zavida, oče dela za neko družino, ki je proti de lightom, otroci pa so se prav zarotili proti meni. kadar se prikažem v bližini, se začnejo zbirati okoli mene, me zmerjati. nadloge male," da, prav dobro je poznala to družinico; čeprav je oče delal za družino tyms(ki je bila neka sovražnica de lightov)in tinkleerji niso bili pretirano veliki, so bili vseeno dokaj spoštovana družinica v louisiani. od de lightov pa seveda ne. sovraštvo je bilo predvsem v tem, da je bila družina tyms nekoč le z enim članom. nekoč se je imenoval karl de light, nato, po tem, ko se je sprl z vsemi de lighti skupaj, pa se je preimenoval v wilhema tymsa, se poročilo z neko williamo in se začel množiti. ko je njihova lepa družinica obsegala že več kot dvajset članov, je javno oznanil družinsko 'vojno' proti de lightov. tako je nastala ta prekleta družina tyms, ki se še danes rada kosa z de lighti. takrat je cym trznila, kajti le kakšen meter od morja se je prikazala temna meglica in ko jo je rjavolaska pogledala, je tudi ona trznila in se razblinila v tisoče koscev. takrat je pogledala ariano v oči. "oprosti, malce sem se zamislila. kako si že rekla, da ti je ime? ariana addams?" našobila je ustnice. "mislim, da mi ni znano, oprosti." je nato po kratkem premisleku dejala. "prihajaš pa iz..." njen glas se je obarval nekoliko vprašalno, kot bi cym ariano hotela vprašati, od kod je in iz kod se je preselila v louisiano, new orleans. kar jo je v bistvu tudi zanimalo, glede na to, da je bila zaposlena pri tinkleerjih, tinkleerji pa so bili zaposleni pri tymsih. morda so jo najeli, da bi vohunila za de lightovimi... in cym se je seveda prištevala med de lighte. saj je vendar spadala k njim, čeprav je bila neke vrste črna ovčka, ki se preprosto ne mora vključiti med bele. taka je pač bila, taka bo ostala... temna. zelo temna.
Nazaj na vrh Go down
ariana addams

ariana addams

Število prispevkov : 17
Reputation : 0
Join date : 18/05/2012

cymille & arianna @ the pier Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cymille & arianna @ the pier   cymille & arianna @ the pier EmptySre Jun 13, 2012 12:47 am

  Ariana je vstala in si popravila jopico. Zazeblo jo je. Mogoče je bila že sama noč hladna ali pa si je Ari to le domišljala. Že precej časa je minilo odkar je srečala skrivnostno Cymille na pomolu in tišina je bila tako gosta da bi jo lahko rezal z nožem. "O teh družinskih spletkah res, čisto nič ne vem." je naposled rekla in skomignila z rameni. Bila je nenormalno utrujena in res si je srčno želela tople postelje in Ashine kavice. Hladen veter ki ji je zapihal v obraz ji je razmršil lase in koža se ji je naježila. "Prihajam iz... iz New Yorka." je zajecljala, saj je trajalo nekaj časa da se je zlagala. Tudi laži o njeni preteklosti ji niso šle tako lahko z jezika. Ugriznila se je v ustnico in se odločila da je bilo to čisto dovolj in da ne bo povedala ničesar več. "Vem. Prav dobro vem da ti ni znano. Prihajam iz nepomembne, revne družine. Moj oče in mama sta mrtva, ostalih pa nimam." ji je kar steklo. Presenečena sama nad sabo in upajoč da Cym ne bo izvedela resnice - no, to pa bi bilo težko. Saj kaj o njeni preteklosti ni vedel praktično nihče drug kot Ashe, pa še ona ne v podrobnosti. Za DeLightove pa je slišala. Kako da ne. Nekaj časa so jih redno vlačili po časopisih in blablabla. To je nikoli ni zanimalo. Veliko raje se je posvečala knjigam, kajto na sploh je bila neverjetno mirna oseba. V tistem trenutku pa še veliko bolj kot ponavadi. Oči, ki so se ji že rahlo zapirale so spremljale luči avtov v bližini. Nočno življenje tukaj je bilo presenetljivo mirno. Ali pa to pač ni bila četrt razgrajajoče mladine. Sama ni vedela ker se nikakor ni štela za eno izmed njih.
  Zgledalo je da Cym globoko razmišlja. "Zakaj pa tako nizki standardi? Saj si vendar DeLightova. Takoj bi pričakovala dvorec in dva lamborginija." Je rekla z nasmehom. "Soi te preprosto iztrebili? Izobčenka? Nič nisem slišala po poročilih. No ja, tračev imajo pač zadosti DeLightove opaziš bolj pri financah." je še dodala, ko je pravzaprav na glas razmišljala. Vedela je da so Tinkleerjevi nekako povezani z ostalimi bogataškimi družinami. Ari se s tem ni obremenjevala. Važno da so ji dali plačo in je lahko zapustila njihovo veliko rumeno vilo, brez da jo je požrl Jacob, družinski pes s tremi vrstami ostrih zob.
Nazaj na vrh Go down
cymille de light
dancing like the flames
dancing like the flames
cymille de light

Število prispevkov : 111
Reputation : 10
Join date : 19/05/2012
Age : 20

cymille & arianna @ the pier Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cymille & arianna @ the pier   cymille & arianna @ the pier EmptyPet Jun 15, 2012 5:55 am

this was write for nanny, ariana addams. here is 408 words.
  "dvorec in dva lamborginija? pretiravaš," se je zasmejala cymille. v arianini družbi se je dobro počutila-čeprav naj bi izhajala iz revne, nepomembne družine, je bila prijazna z njo. kar ne moramo reči za vse. "če si de light, še ne pomeni, da si bogat," rahlo se je namršila ob spominih. "pred nekaj tedni sem srečala eno od lightningov-saj veš, da ima moja družina stranske družine, kajne?-ki je beračila po ulicah. ni bil lep prizor," spomin na elisabeth je bil še vedno prisoten-dekle rjavih las, sedeč na pločniku, naslanjajoč se ob zid, ki osebe, ki hodijo mimo, roti za denar. ok, ne roti, ampak berači. to pa je nasploh praktično isto. "iztrebili? izobčili? nekaj podobnega. vse se je začelo pri mojih štirih letih, ko se je začela tista stvar..." njen glas je zamrl v objemu noči, ko se je prikazala temna meglica in stegnila nekaj, kar je bilo sumljivo podobno obrisu rok, proti njej. cym se je insektivno odmaknila nekaj korakov nazaj in padla v vodo.
  ko se je pokazala iz le-te, je bila namrščena. poskušala se je povzpeti nazaj na pomol, na srečo ji je uspelo. "super," je rekla z sarkastičnim glasom in si otresla lase. oblačila so se ji lepila na telo in počutila se je zelo neudobno. hkrati je upala tudi, da je ariana ne bo spraševala, zakaj je padla. kako naj bi dekletu razložila, da se ji je približala strašljiva temna meglica in stegnila roke k njej? verjetno bi varuška mislila, da se ji je zblaznelo in bi jo odpeljala naravnost v kakšno psihiatrično bolnišnico. "sorry," se je na kratko opravičila cymille. "zdelo se mi je, da sem zagledala avto nekega blazneža, ki me zasleduje že nekaj mesecev, pa sem ponesreči padla," ok, zgodba je bila le na pol resnična. nek blaznež jo je res zasledoval, pred nekaj meseci. in jo pustil pri miru takrat, ko ga je nadrla, da po na policiji dala prošnjo za prepoved približevanja. toda zgodba je bil dober vzrok-upala je, da je ariana ne bo spregledala. meglice res niso bile vsakodnevna stvar, o kateri bi se govorilo na vsaki ulici.
  cymille je zavzdihnila. mokra oblačila so se ji še vedno lepila na kožo in kazalo je, da ta polna luna le ne bo tako zelo čudovita, kot si jo je predstavljala danes zjutraj, ko se je peš odpravila do baletnega studia. nekaj je bilo resnično narobe-zakaj so se ji meglice naenkrat prikazovale in je preporsto niso morale pustiti pri miru kot običajno?
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content
cymille & arianna @ the pier Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cymille & arianna @ the pier   cymille & arianna @ the pier Empty

Nazaj na vrh Go down
 
cymille & arianna @ the pier
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
ashes to ashes :: and it makes me wonder :: 
how everything still turns to gold,
 :: 
pre-apocalypse,
 :: 
pogovori,
-
Pojdi na: