Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 43 Reputation : 2 Join date : 11/07/2012 Age : 26 Kraj : trapped in a cigarette box Age : one liners. ZING!
Naslov sporočila: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 8:21 am
[Only admins are allowed to see this image][Only admins are allowed to see this link]
LucianAn'anAri'el
•twenty-nine years old•male•single•sexually undecided•unemployed•religiously undecided•emotional wreck•misunderstood•provocative•hard to impress•faded Prima Donna•virgin• •not good in relationships•does not trust a lot of people•aggressive•asocial•musician•ignorant•loner• Learn more about me by clicking my face
List of Relationships:
Friends Enemies Lovers Other
Current Connections: *Random meeting gone wrong w/ [Only admins are allowed to see this link] *Knock Knock w/ [Only admins are allowed to see this link]
Nazadnje urejal/a lucian ari'el Sre Jul 18, 2012 8:42 am; skupaj popravljeno 3 krat
lucian ari'el
Število prispevkov : 43 Reputation : 2 Join date : 11/07/2012 Age : 26 Kraj : trapped in a cigarette box Age : one liners. ZING!
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 8:22 am
First and foremost, zdej grem na morje, tk da, če kdo hoče kak RPGjček začet, nej pove, pa si bom na morju vzel čas pa neki napisu na laptopa & objavim, ko dobim šanso za dostop do neta
maksim belov loving for the sake of loving
Število prispevkov : 63 Reputation : 14 Join date : 03/07/2012
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 8:28 am
ohmy, he seems amaizing & i absolutely want a piece of him :3 any room for echo therefore?^^
lucian ari'el
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 8:29 am
does mrs. echo have anything special in mind?
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 8:38 am
huhu, it could be much fun between these two^^ soo, echo je gospodična zloba in glede na to, da je lucien živčna razvalina in nasploh izredno drugačen človek, bi se lahko napletlo kaj na temo sovražnosti - se pravi da bi ga echo sovražila ali kaj podobnega, iz takšnih in drugačnih razlogov. lahko pa bi v njem videla nekoga, ki bi jo lahko spravil k sebi or sth, mogoče bi verjela, da je njen rešitelj, čeprav bi bil on sam prepričan v nasprotno. in potem bi se razvil nekak čuden odnos med njima - echo bi ga nadlegovala in to, si želela, da bi bla prijatelja, on pa bi jo preziral in jo odmikal od sebe. ampak prav s tem bi zadel njeno šibko točko in bi mogoče še bolj hlepela po njem... potem bi se lahko iz tega razvila še ena konkretna drama, ampak bi se še sproti menla. yes, it's lame as hell ampak to je edino kar mi zdaj pade na pamet -.- tell me what do you think about it please^^
lucian ari'el
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 8:45 am
what about we just see where the roads take us? Jaz mam zdajle še za spakirat do jutri, tako da go ahead and start, dans bom pa pokonci do najmanj treh ker sem si prvošu godforsaken popoldanski spanec, tko da ene par postov boma že izcimla iz sebe
So yeah, go ahead and start
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 8:55 am
oh, it will be the best, yes (: okej, bom začela ampak šele jutri, ko se odrešim še dolga mili, ampak ja, jutri boš mel začetek, i promise :3
lucian ari'el
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 9:01 am
do jutri po uri ali jutri po soncu? Jutri grem že zelo zgodaj, tako da bom jaz začel že danes, če ti nimaš časa... poskusi mi odgovorit nekje do devete, da si dam hitro tvoj reply na usb in lahko potem na morju pišem odgovor tebi - potem pa ga dobiš ali - že jutri, pojutrišnem, če bom mel čas za kak cyber kafič ali - 15-18 - en domneven datum da bi prišel domov ali- najkasneje 22-23. julija
Skratka, če misliš da ne boš odgovorila danes do nekje polnoči-enih, bom jaz začel nekje
Sigurno lahko še koga stišim v svoj free time na morju.
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 9:08 am
oh ne, jutri po soncu, bi rekla :p nisem nek nočni tip, pa še zadnje čase ful malo spim, tko da morm res že it v poslo, ampak ti bom pa jutri z veseljem odgovorila - zdaj, če res rabiš moj reply na usbju in če greste tko, ob 7-8 zjutraj, potem dvomim da bom lah do takrat že odgovorila, če pa ni nujno oziroma greste od 9-10, potem pa ja
lucian ari'el
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth× Čet Jul 12, 2012 9:13 am
nekje med 9 in 10 bom šel, da No, upajmo da se še uloviva
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: ×New blood joins this earth×