ashes to ashes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
KazaloIščiRegistriraj sePrijava

 

 isiah, oscar tristen

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
oscar isiah

oscar isiah

Število prispevkov : 9
Reputation : 0
Join date : 02/07/2012

isiah, oscar tristen Empty
ObjavljaNaslov sporočila: isiah, oscar tristen   isiah, oscar tristen EmptyPon Jul 02, 2012 7:16 am

[Only admins are allowed to see this image]
oscar tristen isiah

24 | new orleans, louisiana | spy | bisexual | adam gregory

i'm coming on like a hurricane, my lightning's flashing across the sky.
you're only young but you're gonna die, i won't take no prisoners won't spare no lives.


[Only admins are allowed to see this image]

  ''bil sem rojen v dokaj bogato in ugledno družino. rodil sem se v egiptu, čeprav moje poreklo izhaja iz irske. mama je umrla pri porodu, še sam na vem zakaj, oče pa se je kmalu po tem obesil. skrb nad mano je prevzela moja teta, tsuya, ki se je rodila na japonskem japonskemu očetu, prav tako kot je bila moja mama rahlo japonka. oče je bil egipčan. torej, tsuya me je vzela v skrbništvo in odraščal sem ob njej in njenih lekcijah. veliko sva prepotovala in do svojih šestih let sem obšel že belgijo, češko, dansko, egipt, japonsko ter francijo. belgije in češke se le bledo spominjam, v spominu mi je ostal samo nekaj znamenitosti mesteca leuven iz belgije ter mestece ostrava s češke. danske se še kar spominjam... predvsem mesteca arhus, kjer sva z tsuyo preživela okoli osem mesecev. egip mi je dobro ostal v spominu, ta moja rodna dežela. z teto sva se takrat nastanila v neki ambasadi v kairu. japonska mi je ostala v spominu še bolje kot egipt. mesto niigata sem ljubil. rojstno mesto moje mame. ko sva bila s teto v franciji, mi je bilo pet let. tam sva tudi ostala. tsuya me je tam vpisala v osnovno šolo in do tretjega razreda sem francoščino znal tako dobro kot svoj materni jezik. potem pa je tsuyo njeno delo zaneslo na španska območja, v sevillo. zamenjal sem šoli in tam nadaljeval s sedmim razredom. kmalu sem obvladal tudi španščino.
  do konca devetega razreda sem že mislil, da sva se s teto končno ustalila. izbral sem že srednjo šolo in kaj si želim biti v življenju-ko zdaj pomislim na to, da sem takrat želel stopiti v politiko, pomislim tudi na to, da sem bil takrat zagotovo malce zmešan. kot sem že rekel, mislil sem, da sva se ustalila, ko je naenkrat rekla, naj spakiram in odpravila sva se v indijo, bombay.
  vsa sreča se je končala nekega dne. spal sem do treh popoldne, domov sem se takrat vrnil okoli šestih, sedmih, osmih zjutraj-kriva je bila moja punca. ko sem se prebudil, je zazvonila slušalka. še zaspan sem se šel oglasit in nekdo na drugi strani se mi je predstavil kot policist in mi rekel, da so pred nekaj urami našli tsuyo isiah, trikrat ustreljeno, v jarku. življenje se mi je skorajda podrlo.
  nekaj dni sem preležal v postelji, premišljeval-potem pa se mi je vse skupaj zazdelo kot nekakšen umor. šel sem na njen oseben računalnik in z znanjem vseh tistih računalniških in psihičnih lekcij, ki mi jih je teta rada nalagala, poiskal njene nadrejene. takrat me je presunilo. bila je vohunka. ubili so jo, ker so jo morda odkrili. za kom je vohunila v indiji? in v franciji? vprašanj je bilo na stotine in stotine.
  čez nekaj mesecev(ostal sem v indiji)me je kontaktirala neka gospa arliss. želela me je videti in na njeno željo sem odšel v francijo, v rennes. tam me je vprašala, če bi nadaljeval tetino delo. poklic vohuna me je nenadoma začel privlačiti-in sprejel sem. tako že leta vohunim za bogatimi politiki ali komurkoli, ki bi bil sumljiv mojim nadrejenim.
  pot me je medtem zanesla vse od albanije, bahamov, brazilije, filipinov, grčije, iraka in irana, irske, italije, kitajske, namibije, nemčije, nepala, paname, peruja in rusije, pa spet nazaj v francijo, v new orleans. sicer pa, če že pomislim, koliko denarja je bilo zapravljenega za vsa ta moja potovanja, me kar zmrazi. toda vseeno je-pomembno je le, da uživam v svojem poklicu.''

[Only admins are allowed to see this image]

my name is INES and i'm 10 years old.
i'm in the rpg business for 1-2 years, you can also find me under the name of cymile alaire de light and alexys calwyn harvey.

[Only admins are allowed to see this image]
credit to [Only admins are allowed to see this link] and [Only admins are allowed to see this link].
Nazaj na vrh Go down
-
love is lost on you
love is lost on you
-

Število prispevkov : 320
Reputation : 37
Join date : 11/04/2012
Age : 23
Kraj : new orleans

isiah, oscar tristen Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: isiah, oscar tristen   isiah, oscar tristen EmptyPon Jul 02, 2012 6:36 pm

[Only admins are allowed to see this image]
Nazaj na vrh Go down
https://ashes-to-ashes.forumsl.net
 
isiah, oscar tristen
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
ashes to ashes :: and it makes me wonder :: 
how everything still turns to gold,
 :: 
pre-apocalypse,
 :: 
stari opisi,
-
Pojdi na: