ashes to ashes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

stashwford, ellette azaela

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
rosalie fairburn
none of us are free
none of  us are free
rosalie fairburn

Število prispevkov : 23

stashwford, ellette azaela Empty
ObjavljaNaslov sporočila: stashwford, ellette azaela   stashwford, ellette azaela EmptyČet Jun 28, 2012 8:52 pm

[Only admins are allowed to see this image]
elletteazaelastashwford

24 |new orleans, louisiana | supernatural hunter | straight | amber heard

i'm coming on like a hurricane, my lightning's flashing across the sky.
you're only young but you're gonna die, i won't take no prisoners won't spare no lives.

''Le redko nas ve, kaj se v resničnosti dogaja po tem svetu. Le redko nas ve, kako zlahka je bilo zlomljenih tistih nekaj pečatov, ki omogočajo luciferju stopiti med nas – in ko se bo enkrat začelo bo težka pot nazaj. Če sploh bo. In kaj nas bo doletelo? Vse po vrsti nas bo zasužnjil gospod hudič in postali bomo peklenske kurbe. Ali imamo izbiro? Ne. Ali se lahko borimo? Brez uspeha. S temi dejstvi sem se sprijaznila že dolgo nazaj, vedela sem, da se pripravlja nekaj velikega. Tisti tam zgoraj pa nas je po moji logiki že davno zapustil. Primorana sem čepeti v hotelski sobi, ki je trenutno predstavljala moj dom – razmišljati, tuhtati, z sklonjeno glavo zreti v resničnost. Kako naj pogledam mimoidočega v oči, se mu nasmehnem in rečem, da bo vse še dobro, ko pa je to le navadna laž?

Imam precej zanimiv poklic, skoraj tako zanimiv kot moje ime – Ellette Azaela, ker zveni preveč uradno se velikokrat raje predstavim kot samo Elle. Veliko potujem po svetu, razrešujem uganke, pomagam ljudem – sem kot nekakšna ženska verzija sherlocka – no, z nekoliko bolj temno različico zgodbe. Ukvarjam se z nadnaravnimi stvarmi. Veliko jih v to ne vrjame, saj tudi jaz ne če se ta zgodba nebi odvijala tik pred mojimi očmi. V tem poslu nisem sama, lovci smo bolj kot ne raztreseni po svetu, vsake toliko časa pa se med seboj tudi snidemo – v primeru pomoči ali pa kar tako. Če me kdo vpraša kaj v resnici delam, se velikokrat zlažem, da sem neke vrste fotografinja, ko pa se mi zareče končam z zgodbo o lovcu na glave –iščem ljudi. Saj to tudi ni daleč od resnice, sem na sledi ljudem, takšnim katerim se pred oči sprleti temna senca, odtenek črne. Včasih oziroma skoraj vedno si želim, da bi bila raje del kakšne ulične mafije kot pa tega, mi ki nismo bili prostovoljno postavljeni v to kruto realnost imamo precejšen odpor do vseh teh nadnaravnih stvari. Že, da nam je bilo potem kot prirojeno reševati ljudi, loviti stvari – družinski posel tako rekoč. Za sabo puščam precej burno otroštvo, kar se pozna tudi na mojem karakterju. Sem odločna in trmasta, vendar jih veliko pravi, da imam še predobro srce. Pa kaj prekleto mi zadostuje dobro srce, če dobre ljudi vedno sreča tepe? Očeta nisem nikoli poznala, mama pa mi je vedno stala ob strani. Če izpustim, da je bila ona povod, da se spustim v vse to, jo imam najraje na svetu. Edina svetla točka mojega življenja. Rada kršim postavljena pravila – dedovala sem gen po mami, tako rekoč moja mama je bila angel. Angel poslan na zemljo z poslanstvom. Angeli naj nebi čutili, tudi sama nebi znala razložiti kako je bilo možno, da se je zaljubila v smrtnika. Sprejeti je morala vse posledice – razrešena je bila svojih dolžnosti, spremenjena v smrtnico, ohranili so ji vse spomine in za nameček jo je ucvrl tisti moški, katerega naj bi jaz klicala oče – recimo temu božja kazen.

Vrtim se v začaranem krogu dogodkov in čustev. Ne vem več kaj naj bi naredila s seboj. Vem pa, da se ne bom predala brez boja, ne bom vrgla puške v koruzo. Odkorakala bom usodi naproti z dvignjeno glavo. Sreča v tem boju igra veliko vlogo, vprašanje je le na čigavo stran se bo obrnila.''

my name is kat and i'm 16 years old.
i'm in the rpg business for 1-2 years, you can also find me under the name of /.

credit to [Only admins are allowed to see this link] and [Only admins are allowed to see this link].

Nazaj na vrh Go down
lysander al-naradef
fallen angel
fallen angel
lysander al-naradef

Število prispevkov : 268

stashwford, ellette azaela Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: stashwford, ellette azaela   stashwford, ellette azaela EmptyPet Jun 29, 2012 7:35 am

Nazaj na vrh Go down

stashwford, ellette azaela
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1