Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
don't mind her playing a demon long as it's with me
4 posters
Avtor
Sporočilo
ava donati the devil lying in your bed
Število prispevkov : 68 Reputation : 8 Join date : 26/06/2012
Naslov sporočila: don't mind her playing a demon long as it's with me Tor Jun 26, 2012 9:40 pm
mila katarina belikov a twenty years old russian girl and an actress played by madalina ghenea
[Only admins are allowed to see this image] SEDUCTIVE, CONFIDENT, DYNAMIC, MANIPULATIVE, TWISTED, LIVELY, IMPULSIVE, WILD, CHARISMATIC, SENSUAL, IMPATIENT, PROUD, STUBBORN, HOT-TEMPERED, UNPREDICTABLE {[Only admins are allowed to see this link]}
tooorej mila je dekle, ki je tako kot ostali doživela že marsikaj, ampak se nikoli ni predala. kljub vsemu ohranja svojo voljo do življenja, ni pa ravno angelček. skozi življenje se je prebila s svojo iznajdljivostjo in 'darom' za manipulacijo ter je dekle, ki se nikoli ne preda. lahko je močna in polna energije, ima pa vse skupaj tudi na njo nek vpliv in da oslabi kakršnekoli znake nemoči se zateka k alkoholu, drogam in avanturam. že od malega je tudi rahlo psihično nestabilna, tako da je mila en velik vprašaj na dveh nogah za vse, ki ji pridejo blizu. kljub vsem težavicam pa še vedno ohranja svojo prirojeno karizmo, pri čemer si pomaga z ljubkim ženstvenim videzom ter z zmožnostjo besednega izražanja. ima torej polno minusov, ki pa jo naredijo posebno in privlačno. ne glede na to, ali se je morala boriti za preživetje, ji zabava oziroma užitek ostaja med glavnimi prioritetami, posledično pa ji ni mar za njeno nesposobnost na ljubezenskem področju. v sebi ima še vedno tisto dekliško igrivost in ambicioznost, hkrati pa je mojstrica zapeljevanja, kar jo naredi tako nepredvidljivo - nikoli ne veš, kdaj bo planila nate. najbrž bi potrebovala nekoga, ki bi ji podnesel tla pod nogami in ji hkrati dal vedeti, da imata skupaj lahko nekaj - sooo, love interest, potem seveda polno avanturic, kakšno 'prijateljico' na podobni frekvenci in tako naprej, vse bo sprejeto z odprtimi rokami. feel free to fuck her up lovelies! <3
affiliates mark as another man she fucks up seth as her twisted fuck buddy echo as the bitch she needs/likes
Nazadnje urejal/a mila belikov Sre Jul 04, 2012 8:25 am; skupaj popravljeno 1 krat
maksim belov loving for the sake of loving
Število prispevkov : 63 Reputation : 14 Join date : 03/07/2012
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Sre Jul 04, 2012 4:01 am
i definetly want a piece of her so, anything for echo?
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Sre Jul 04, 2012 4:03 am
same here, echo is badass ravno sem pisala v tvojo temo haha, anyway si že imela kakšno idejico? ena možna varjanta je, da se nekje spoznata in mila od nje hoče, da s svojimi sposobnostmi nekako pripravi nekoga do tega, da ustreže mili (ker ta pač mora skrbet za svoj ugled ne pride v poštev da se prelevi v prostituko), ta jo seveda zavrne, ampak mila ji ponudi nekaj kar si želi blablabla in nekako se povežeta, idk. something interesting and mysterious can be done here hihi sicer pa karkoli res, js sm na suhem z idejami c:
maksim belov loving for the sake of loving
Število prispevkov : 63 Reputation : 14 Join date : 03/07/2012
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Sre Jul 04, 2012 6:18 am
i kinda like the idea, but some drama is a need :3 tako da mogoče lahko že začneva or smth pa se pol tekom pogovora še zmeniva glede drame if we shall start - can you please? jaz nimam lih na pretek časa naslednje dni^^
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Sre Jul 04, 2012 7:59 am
huh, bom poskusila ja, smo na istem but i'll try to do some magic c:
christina archambault
Število prispevkov : 10 Reputation : 0 Join date : 03/07/2012
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Sre Jul 04, 2012 8:35 am
anything for chris?
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Sre Jul 04, 2012 9:34 am
sure thing, imaš kaj posebnega v mislih? jaz sem namreč brez idej c:
christina archambault
Število prispevkov : 10 Reputation : 0 Join date : 03/07/2012
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Čet Jul 05, 2012 6:14 am
uf.. anything v smislu, da sta ble v preteklosti best friends & pol je ena eni speljala fanta & sta zarad tega skregani, čeprav obe pogrešata to prijateljstvo & si želita da bi se spet pobotali, ampak nobene noče popustiti in... drama all the way.
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Čet Jul 05, 2012 7:26 am
hmmm ja nekaj takega bi lahko, mogoče nekaj v stilu, da je mila 'ponesreči' spala z christininim fantom, ker pa je ta novinarka, ji je vrnila na takšen način, da je o njej precej javno raztrosila nekaj umazanih podrobnosti v časopisu or whatever in tako je bilo njunega prijateljstva konec. če bi ti nekaj takšnega bilo okej mi piši zs, pa se zmeniva za začetek (bi lahko bil tvoj pretty please, js imam že par dolgov? )
lucian ari'el
Število prispevkov : 43 Reputation : 2 Join date : 11/07/2012 Age : 26 Kraj : trapped in a cigarette box Age : one liners. ZING!
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Sob Jul 14, 2012 4:35 am
Anything for Luc? Danes mam celo noč časa spisat uvodni post, ker bom brez neta
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Sob Jul 14, 2012 10:07 am
yes, of course c: sicer malo pozno odgovarjam, sry for that. kakšna ideja s tvoje strani? i know you're full of great ones
lucian ari'el
Število prispevkov : 43 Reputation : 2 Join date : 11/07/2012 Age : 26 Kraj : trapped in a cigarette box Age : one liners. ZING!
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me Ned Jul 15, 2012 5:57 am
Well, Luc isn't the kind of guy to have friends... Nevem, mogoče bi v njem Mila videla izziv, da bi ga 'spreobrnila' ker pač je on niti ne pogleda, ali pa nekakšen globok pogovor med dvema čustveno nestabilnima osebkoma?
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: don't mind her playing a demon long as it's with me
don't mind her playing a demon long as it's with me