ashes to ashes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

cooper, florence jennifer

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
siobhan fellowes
i saw a fallen angel times ago
i saw a fallen angel times ago
siobhan fellowes

Število prispevkov : 117
Kraj : edinburgh, scotland

cooper, florence jennifer Empty
ObjavljaNaslov sporočila: cooper, florence jennifer   cooper, florence jennifer EmptyNed Jun 10, 2012 12:14 am

[Only admins are allowed to see this image]
florence jennifer cooper

22 years old | new orleans, louisiana | artist, dancer | bisexual | coco rocha

i'm coming on like a hurricane, my lightning's flashing across the sky.
you're only young but you're gonna die, i won't take no prisoners won't spare no lives.

'ne vem zakaj, ampak veliko ljudi misli, da denar lahko reši vse probleme. na ducate žensk, ki so ostale same z otroki hodi na socialno službo in prosjači za denar, kot da bi bile neka izjema in bi jim z lahkoto podarili sto dolarjev. moja mama nekoč bila ena izmed njih. neskončno dolgo let je upala, da se bodo situacije zboljšale, a končala je v še hujšem dreku kot na začetku. pred letom je prišlo že tako daleč, da je stala sredi ulice, na pol razgaljena in s svojim oprsjem lovila stranke, da bi lahko preživeli. danes mi je hudo, ko pomislim kako globoko je zabredla samo zaradi nepotrpežljivosti in ženske arogance. priznam, da življenje ob mojem očetu nikoli ni bilo zares lahko – a stara sem bila komaj tri leta, ko se je svet med nama popolnoma odrezal. ime mi je florence, še raje vidim da me kličete kar flo. o sebi ponavadi ne govorim veliko, če pa že, izpustim večji del mojega življenja. v resnici nikoli nisem bila ravno navdušena nad pripovedovanjem same sebe, a tokrat bom morala pač narediti veliko izjemo. florence hapburn. rojena na manjšem zasebnem dvorcu mojega očeta. četudi me vprašate kako sta se spoznala moja mama in oče, ne vem. po tem kar mi je mama pripovedovala o njem, nisem nikdar razbrala bistva in skupnih interesov, da sta se sploh poročila. john je po mojemu dedku podedoval kar nekaj zlatih bankovcev in če bi danes živela pri njem, bi imela zagotovo priskrbljeno rit za še nekaj življenj naprej. problem mame in očeta je bil njun plehak odnos drug do drugega. verjetno v njuni zvezi ni bilo nikdar resnične ljubezni, pač pa zgolj iskrice in telesna privlačnost. po poroki je mama zanosila in se od očeta oddaljila. oče pa je ob svojem delu srečal ducat žensk, ki so kmalu poleg mame ležale v njuni postelji. seveda so vsi vedeli resnico, a težje je bilo priznati grehe človeka, s katerim si imel že tri leta otroka in zvezo vredno za en drek. bilo mi je komaj tri leta in ne vem točno kaj se je dogajalo tiste noči, a z mamo sva po hitrem postopku ušli iz dvorca in za očeta nisem slišala nikdar več. z mamo sva se vselil v manjše stanovanje v južnem delu londona in s tem porabili vso zalogo denarja, ki sva ga imeli. verjetno si mislite, da bi lahko bila moja mama malo bolj samozavestna ženska in bi se zoperstavila očetu, namesto tega pa je ušla z repom med nogami. lahko bi ga tožila in s tem dobila nekaj denarja, pa ga ni. vedno je bila dobra ženska, zlatega srca – in kaj takega ji tudi na misel ni prišlo. zaposlila se je kot natakarica v starem bifeju, mene pa so medtem čuvale od 80-letnih žensk, pa do petnajstletnice ki je komaj zdelala osnovno šolo. denarja ni bilo veliko takrat sem se sramovala svojega naziva. v šolo sem hodila v premajhnih cunjah, komajda sva z mamo septembra kupili šolske potrebščine. v še večjem dreku sva se znašli takrat, ko je mama kar naenkrat izgubila službo in sva se znašli na ulici. ne vem kaj bi bilo danes, če naju ne bi takrat rešil andrew, a stari maček je mami priskrbel službo in denar se je pričel kar hitro nabirati v najinih žepih. a takrat sem bila še mlada, nikoli nisem pomislila na to, da si moja mama služi denar na tako nizkoten način. dobesedno je bila kurba, in dokler to nisem slišala iz njenih ust nisem verjela. zadovoljevala je pijane prasce, jim nudila ničvredne usluge samo zato, da naju je lahko preživela. v šoli je bilo veliko huje, kot sem si lahko zamišljala. večkrat sem nastradala samo zaradi svojega jezika. ni mi bilo mar, kaj si ljudje mislijo o meni – vsaj ne po tem, ko mi je mama zapravila priložnost za normalno šolanje in življenje. pri sedemnajstih sem že dvakrat ponavljala prvi letnik, nato pa septembra pobrala šila in kopita ter ga z nekim znancem popihala v ameriko. veste, o ameriki se je govorilo, da si tam zlahka uresničil svoje sanje. vsi so govorili o tem, da se ljudje tam znajo resnično zabavati in da si denar dobil na preprost način. tisto kar sem videla po poročilih je bilo čisto nekaj drugega od resničnosti, a ni mi bilo mar. v mestu sem našla službo kot umetnica in naredila umetniško šolo. zaposlila sem se v manjšem ateljeju in počela kar mi je srce poželelo. iz emily hapburn sem se preimenovala v florence cooper in končno začela graditi temelje svojega življenja. ''

my name is EUSTACE and i'm 15 years old.
i'm in the rpg business for 3 years, you can also find me under the name of N/A.

credit to [Only admins are allowed to see this link] and [Only admins are allowed to see this link].
Nazaj na vrh Go down
-
love is lost on you
love is lost on you
-

Število prispevkov : 320
Kraj : new orleans

cooper, florence jennifer Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: cooper, florence jennifer   cooper, florence jennifer EmptyNed Jun 10, 2012 12:49 am

Nazaj na vrh Go down
https://ashes-to-ashes.forumsl.net

cooper, florence jennifer
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1