Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ashes to ashes
svet, kot ste ga poznali, ne obstaja več. vojna med angeli in demoni se je razplamtela do te stopnje, da je bilo življenje skorajda izbrisano iz obličja zemlje. le nekaj pripadnikov človeške vrste je še ostalo in si poiskalo zavetje v kraju, kamor ne more stopiti noga nadnaravnega bitja. pridruži se bitki za obstanek in pomagaj svoji vrsti, da prevzame vajeti v svoje roke in nadvlada ostale vrste!
forum ashes to ashes je rapid fire rpg. vaša sporočila naj bodo kratka, jedrnata, kvalitetna in predvsem - hitra (rapid). dolžina prispevkov načeloma ni omejena - so pa zaželjeni prispevki, ki niso daljši od 400 besed in so zapisani v čim krajšem času.
team
spotlight
currently happening: oakbrook fundraising:PRIJAVE best of july 2013:NOMINACIJE
Število prispevkov : 19 Reputation : 0 Join date : 21/05/2012
Naslov sporočila: life's a bitch and then you die. any questions? Pon Maj 21, 2012 6:25 am
elisabeth morgan lightning You shout it loud, but I can't hear a word you say I'm talking loud, not saying much I'm criticized, but all your bullets ricochet you shoot me down, but I get up
[Only admins are allowed to see this image]
Cut me down, but it's you who have further to fall Ghost to-own and haunted love Raise your voice, sticks and stones may break my bones I'm talking loud, not saying much
******************** samozavestna in sebična devetnajstletnica. njen obraz je mnogo preveč prisrčen za njen karakter in temno dušo. njena postava je privlačna, na njen račun služi denar. in seveda ne smemo pozabiti na spretne prste, ki izmeknejo prenekater kos nakita in si prisvojijo v povprečju dve denarnici na dan. ima mnogo obrazov in vsak dan znova se odloči, katerega bo pokazala. nepridvidljiva in mogoče ravno zato nezlomljiva. vsekakor pa pritegne tvojo pozornost, če so to le želi. ********************
cymille de light dancing like the flames
Število prispevkov : 111 Reputation : 10 Join date : 19/05/2012 Age : 24
Naslov sporočila: Re: life's a bitch and then you die. any questions? Pon Maj 21, 2012 6:27 am
možna kakšna povezavica? ker je opisek res really ah-mazing
elisabeth lightning
Naslov sporočila: Re: life's a bitch and then you die. any questions? Pon Maj 21, 2012 6:31 am
awh muchas gracias :3 afkors je možna... anyting special in your mind?
Naslov sporočila: Re: life's a bitch and then you die. any questions? Pon Maj 21, 2012 6:36 am
torej, da so lightning(glede na to, da sta kar podobna priimka)neka popolnoma druga veja de lightov ali pa kaj podobnega. in cymille recimo sreča elisabeth na kaki ulici in postane vsa usmiljena ko je elisabeth pove kdo ji in ji hoče finančno pomagat ali pa kaj takega, sicer ni ravo spektakularna ideja...
elisabeth lightning
Naslov sporočila: Re: life's a bitch and then you die. any questions? Pon Maj 21, 2012 6:40 am
pa vrei je, moja inspiracija je trenutno disaster tak da nimam popolnoma nič idej. bom začela nekje.
Naslov sporočila: Re: life's a bitch and then you die. any questions? Pon Maj 21, 2012 6:42 am
super, poleg tega, immer kaj? na forestu? jaz sem ethelena, ampak nisem kaj več aktivna...
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: life's a bitch and then you die. any questions?