ashes to ashes
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KazaloLatest imagesIščiRegistriraj sePrijava

lightning, morgan elisabeth

Go down 
2 posters
AvtorSporočilo
elisabeth lightning

elisabeth lightning

Število prispevkov : 19

lightning, morgan elisabeth Empty
ObjavljaNaslov sporočila: lightning, morgan elisabeth   lightning, morgan elisabeth EmptyPon Maj 21, 2012 6:03 am

[Only admins are allowed to see this image]
elisabeth morgan lightning

19 | new orleans, louisiana | stripper | hetrosexual | demi lovato

i'm coming on like a hurricane, my lightning's flashing across the sky.
you're only young but you're gonna die, i won't take no prisoners won't spare no lives.

''moje ime se mi je vedno zdelo preveč elegantno zame. nikoli ni pasalo k mojemu značajo ter k tem, kako zelo me ljudje v višjih družbenih krogih vlačijo po ustih. naučila sem se, da jih ignoriram, čeprav sem se na začetku žrla zaradi tega, ker je bil večini denar položen v zibelko. jaz že celo življenje garam za preživetje. ponoči prodajam svoje telo, podnevi pa delam tisto, kar pač lahko, vedno nekaj najdem. bolje rečeno najdem nekoga, ki ne pazi dobro na svoje stvari. samo toliko, da lahko preživim, toliko, da lahko spim v enosobnem stanovanju in ne na klopci v parku. tudi čez to sem že šla: konec koncev sem se rodila pred vodnjakom sredi mesta. in že takrat sem ubila prvega človeka, svojo mamo. rojena sem bila revna. in taka bom tudi umrla. in živela. a kdo je rekel, da ne morem uživati? ja, lahko si mislite, veliko ljudi. a ne bom se kar tako predala v usodo, iz sebe bom nekaj naredila. če ne drugega, dekleta ljubosumno opazujejo mojo popolno postavo in privlačen obraz. in moja hoja je samozavestna, tako da nihče ne bi niti za hip posumil da bi to dekle lahko počelo kaj prepovedanega. a če bi vedeli, bi pristala v zaporu, doživljensko. vozim ferrari, a je ukraden. rdeč, svetleč, vedno umit in zloščen. rada ga umivam, ko to počnem, izgledam izjemno privlačna. ljudem rada razlagam, da sem zanj kar nekaj let in da sem zanj zapravila mojo celotno dediščino. zaradi tega se ljudem zdim popoln angel. in ljubosumni so na to mojo navidezno nedolžnost. in zato so ti govorice. a kaj vse se skriva za tem ljubkim nasmehom... to pride na plan ponoči. takrat, ko res lahko pokažem svoj pravi obraz ne da bi ga v temi kdorkoli videl. lahko norim, kradem, morim. pa bom ostala neopažena. ali pač. če me kdo opazi, zanj preprosto poskrbim. potrebujete podrobnejšo razlago? sklepam, da ne. in če si nekaj zaželim, to dobim. vedno je tako. in tako bo tudi ostalo. pod mojo razmajano in škripajočo posteljo je skrinica. nihče ne ve zanjo, nihče ne bo izvedel. v njej je vse moje premoženje nekaj tisoč evrov, zasluženih s strani mojih žeparskih sposobnosti. diamantna verižica. moji mami jo je podaril oče, po vsej verjetnosti jo je ukradel. da, to imam v krvi. pozlačena zapestnica, cenena, a mi veliko pomeni. moj prvi ulov, pri treh letih. letak za mojo najljubšo slaščičarno in še in še. v tej škatli za čevlje je vsa moja preteklost, vse, kar imam rada odkar sem ostala sama. a ne počutim se osamljeno. in počutim se močno. ker lahko dobim vse, kar si zaželim. ''

my name is EMMILY and i'm 13 years old.
i'm in the rpg business for 1 year, you can also find me under the name of IMMER, ELEXENDRIA, EMMA.

credit to [Only admins are allowed to see this link] and [Only admins are allowed to see this link].
Nazaj na vrh Go down
lysander al-naradef
fallen angel
fallen angel
lysander al-naradef

Število prispevkov : 268

lightning, morgan elisabeth Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: lightning, morgan elisabeth   lightning, morgan elisabeth EmptyPon Maj 21, 2012 6:05 am

Nazaj na vrh Go down

lightning, morgan elisabeth
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1
 Similar topics
-
» elisabeth & cymille @ streets
» visser, laila elisabeth
» cymille & elisabeth @ cymille's house